ARSLAN, TRABZON’DA İFTAR PROGRAMINA KATILDI

15 Mart 2024 14:54, Haberler


ARSLAN, TRABZON’DA İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 14 Mart 2024 tarihinde Trabzon’da Öz Sağlık-İş Sendikamızın Tıp Bayramı vesilesi ile üyeleri için düzenlediği iftar programına katıldı.

İftar Programına, Genel Başkanımız Arslan’ın yanı sıra, Genel Başkan Yardımcımız ve Öz Sağlık-İş Sendikamızın Genel Başkanı Devlet Sert, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç,  AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, AK Parti Akçabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, HAK-İŞ Trabzon İl Başkanımız ve Öz Sağlık-İş Sendikamızın Trabzon Şube Başkanı Engin Erbaşaran, HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımızın Trabzon Şube Başkan ve Yöneticileri, Öz Sağlık-İş Sendikamızın temsilcileri ve üyeleri ile basın mensupları katıldı.

Genel Başkanımız Arslan, ramazan ayının huzur ve bereket içerisinde geçmesini temenni ederek, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Programda, Genel Başkan Yardımcımız ve Öz Sağlık-İş Sendikamızın Genel Başkanı Devlet Sert ile belediye başkan adayları da bir selamlama konuşması yaptı.

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

15 Mart 2024 14:54, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu