HAK-İŞ VE MEMUR-SEN KADIN KOMİTESİ ÜYELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

28 Mart 2024 14:32, Komite Etkinlikleri


HAK-İŞ VE MEMUR-SEN KADIN KOMİTESİ ÜYELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

HAK-İŞ ve Memur-Sen Kadın Komitesi üyeleri 27 Mart 2024 tarihinde HAK-İŞ Konfederasyonumuz Genel Merkezi’nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İftar programına, Genel Sekreter Yardımcımız ve HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanımız Fatma Zengin, HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkan Yardımcılarımız Sevgi Yağmur Açıkalın, Hatice Kübra Tok, Memur-Sen Kadın Komitesi Başkanı Sıdıka Aydın, Memur-Sen Toplu Sözleşme ve Mevzuat Koordinatörü Raşit Eğin, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rekabet ve İnovasyon Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş, HAK-İŞ ve Memur-Sen’e bağlı sendikaların kadın komitesi başkanları katıldı.

Zengin, HAK-İŞ ve Memur-Sen olarak birlikte ne kadar çalışma yaparsak o kadar güçlü oluruz. Kadınlar olarak, Filistinli kadınlar için bir şeyler yapmalıyız. HAK-İŞ Konfederasyonu kadınları olarak bir çalışma başlattık. ‘Filistinli Kadınlarla Dayanışma İçin Haydi HAK-İŞ'li Kadınlar’ kampanyamıza teşkilatımızdaki kadın üyelerinden destekler yağmaya devam ediyor. Yardımlarımızı Filistin’e ulaştırıyoruz. Memur-Sen ile birlikte Filistin ve Filistinli kadınlarımız için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Memur-Sen Kadın Komitesi Başkanı Sıdıka Aydın, "HAK-İŞ ve Memur-Sen konfederasyonlarımız olarak milli ve manevi değerlerimizi çok önemsiyoruz. İki konfederasyon olarak birbirimize destek olup büyük başarılara imza atabiliriz. Dayanışmamız sayesinde kardeşliğimizi de büyütmüş olacağız” dedi.

İftar programında birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak, birlikte yürütülecek çalışmalar konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

28 Mart 2024 14:32, Komite Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu