ARSLAN, GAZİLER VE AİLELERİYLE İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

29 Mart 2024 21:36, Haberler


ARSLAN, GAZİLER VE AİLELERİYLE İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 29 Mart 2024 tarihinde Gaziler ve Aileleriyle iftar programında bir araya geldi.

Programa, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra, Hizmet-İş Sendikamızın Genel Başkan Vekili Halil Özdemir, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar, Kıbrıs ve 15 Temmuz Gazilerimiz ile aileleri katıldı.

HAK-İŞ Olarak Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizin Yanındayız

Genel Başkanımız Arslan, HAK-İŞ’in gazilerimiz ve şehit ailelerinin her zaman yanında olmak adına yoğun mücadele verdiğini belirterek, “Şehit ailelerimizi, gazilerimizi anlamaya çalışıyoruz. Onların sorunları varsa çözmek için çaba sarf ediyoruz. Bizim gazilerimize şehit ailelerimize borcumuz var. Ne yaparsak yapalım bu borcumuzu ödeme imkânımız yok. Onun için HAK-İŞ olarak sendikalarımız olarak gücümüz yettiğince imkanlarımız elverdiği sürece bu hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Ülkemizin ve devletimizin dünyadaki birçok ülkeye nazaran gazilerine ve şehitlerine büyük önem verdiğini hatırlatan Arslan, elbette sorunlar ile karşılaşıldığını ancak ülkemizin tüm sorunların üstesinden gelebilecek büyük bir güce sahip olduğunu söyledi. 

Arslan, vatan ve bayrak uğruna mücadele verirken şehit ve gazi olanlara minnet ve şükranlarını sundu. Arslan, “Allah sizden razı olsun. Siz varsınız ki bugün burada bu sözleri söyleyebiliyoruz. Siz fedakârlık yaptığınız için biz buradayız. Şehitlerimiz şehit oldukları için bu topraklarda bugün başımız dik yaşıyoruz” dedi.

“HAK-İŞ olarak Milletimizden ve Devletimizden Yana Tarafız”

HAK-İŞ’in kuruluşundan bu yana yerli ve milli bir duruşu olduğunu, HAK-İŞ’in vatansever bir teşkilat olduğunu vurgulayan Arslan, “Yerli ve milli bir duruşumuz var. Bu duruşumuzdan asla vazgeçmiyoruz. Şartlar ne olursa olsun. Biz tarafız. Milletten, devletimizden ve adaletten tarafa tarafız. Bu taraflılığımızı bundan sonra da devam ettireceğiz” dedi.

“Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Unutmadık, Unutmayacağız, Unutturmayacağız"

Şehit aileleri ve gazilerimizi gittiği illerde ziyaret etmeye özen gösterdiğini ifade eden Arslan, “Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin bizden bir talebi yok, yardım talepleri yok, tek talepleri bizleri unutmayın, Biz senede bir gün hatırlanmak istemiyoruz. Biz de diyoruz ki gazilerimizi, şehitlerimizi, onların yakınlarını bugüne kadar unutmadık. Unutmayacağız ve unutturmayacağız” dedi.

Aylar: Desteklerinden Dolayı Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a Şükranlarımızı Arz Ediyoruz

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar, HAK-İŞ’in şehit aileleri ve gaziler ile ilgili Türkiye’de büyük hassasiyetleri olan kurumların başında geldiğini, özellikle vakıf çalışmalarında HAK-İŞ’in ve Genel Başkanımız Arslan’ın şehit aileleri ve gaziler adına büyük çabalar gösterdiğini ifade etti.

Aylar, “Bizler Türkiye adına vatanımız ve bayrağımız adına uzuvlarını vermiş, bayrağın incinmemesi için canlarını ortaya koymuş ve bedeller ödemiş gazileriz, vatanımız ve milletimizi korumak adına elimizden gelen tüm mücadeleyi vermeye devam edeceğiz. Yürüdüğümüz bu yolda bizleri daima destekleyen, hiçbir zaman yalnız bırakmayan HAK-İŞ’e ve sendikalarına, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a sonsuz şükranlarımızı arz ediyoruz” dedi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

29 Mart 2024 21:36, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu