ARSLAN, KYK ÖĞRENCİLERİYLE İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

02 Nisan 2024 22:29, Haberler


ARSLAN, KYK ÖĞRENCİLERİYLE İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 2 Nisan 2024 tarihinde Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK)  öğrencileriyle iftar programında bir araya geldi.

Programa, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra, Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanlığı Şube Müdürü Mehmet Ender Hazar ve KYK öğrencileri katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, iftara katılan tüm öğrencilere teşekkür etti.  

"HAK-İŞ, Sizin de Teşkilatınızdır"

Arslan, HAK-İŞ olarak KYK’lı öğrencilerin Ramazan Bayramını kutladı. HAK-İŞ'in her zaman öğrencilerin yanında yer aldığını ifade eden Arslan, "Ne zaman ihtiyacınız ve bir sorununuz olursa HAK-İŞ'in kapıları size açıktır. HAK-İŞ sizlerinde teşkilatıdır" dedi.

Ramazan ayında da Katil İsrail tarafından Filistin'de soykırımın devam ettiğini ve yaşanılanların kabul edilemez olduğuna dikkat çeken Arslan, “Filistin'de yaşananlar, Gazze'deki katliamlar, İsrail'in gerçek bir terör devleti olduğunun da ispatıdır.  Uygulanan soykırıma karşı,  bütün dünyanın daha fazlasını yapması gerektiğinin hep altını çiziyoruz.” dedi.

"HAK-İŞ Olarak, 7 Ekim'den Sonra Daha Büyük Bir Çabaya Girdik"

HAK-İŞ'in kurulduğu günden bu yana Filistin için büyük mücadele verdiğini hatırlatan Arslan, “7 Ekim'den sonra daha büyük bir çabaya girdik. Yaklaşık 15 Milyon liralık  hızlı bir yardım toplayarak bu yardımlarımızı Kızılay'la paylaşarak geçtiğimiz haftalarda Gazze'ye ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz. Gazze'deki kardeşlerimizin acil ihtiyaçları için  ilaç ve gıda maddelerini refah kapısından Kızılay'la birlikte çok şükür ulaştırdık. İkinci parti yardımlarımızla  ilgili Ramazan'da yine anlaşmayı yaptık. Önümüzdeki günlerde yola çıkacak. Ramazan sona ermeden yardımlarımızı Gazze'ye ulaştırmaya çalışıyoruz.” dedi. 

Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a ve HAK-İŞ’e gençlerin bir arada iftar yapmalarına olanak sağladığı için teşekkürlerini sundu. 

Program, öğrencilerin selamla konuşması ve dua ile son buldu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

02 Nisan 2024 22:29, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu