DİSK HEYETİNDEN HAK-İŞ'E ZİYARET

04 Nisan 2024 16:09, Haberler


DİSK HEYETİNDEN HAK-İŞ'E ZİYARET

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 4 Nisan 2024 tarihinde DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ile bir araya geldi.

Ziyarette, Genel Başkan Yardımcılarımız Yunus Değirmenci, Devlet Sert, Mehmet Ali Kayabaşı, Genel Sekreterimiz Eda Akbulut, Genel Sekreter Yardımcılarımız Fatma Zengin, Hamdi Abdullah Koçoğlu ve DİSK Genel Başkan Yardımcı Özkan Atar bulundu.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu ve ekibini HAKİŞ'te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

1 Mayıs Uluslararası Emek ve Dayanışma Gününün Türkiye İşçi Hareketi açısından önemli bir gün olduğuna vurgu yapan Arslan, HAK-İŞ’in 1 Mayıs’ı her yıl bir ilde kutlama kararına uygun olarak hareket ettiğini, bu yıl Kocaeli’de kutlama kararı alındığını belirtti. 

Arslan, HAK-İŞ’in 2024 yılı 1 Mayıs hazırlıklarına Ocak ayından itibaren başladığını ve 1 Mayıs’ı Kocaeli’de yapma kararı aldığını ve bunun da kamuoyu ile paylaşıldığını anımsattı. Arslan, Kocaeli’de 1 Mayıs’ın ruhuna uygun kitlesel bir kutlama için hazırlıkların sonuna geldiğini, işçilerin sesinin Kocaeli’den yükseleceğini ifade etti. 

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, 1 Mayıs Uluslararası Emek ve Dayanışma Günü'nde ortak bir programla Taksim'de bir araya gelmek adına değerlendirme yapmak için ziyaretin gerçekleştirildiğini ifade etti.

HAK-İŞ’in Kocaeli’de gerçekleştireceği 1 Mayıs etkinliklerini şimdiden tebrik eden Çerkezoğlu, işçilerin temsiliyeti açısından seçilen Kocaeli’nin öneminin büyük olduğunu ifade etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

04 Nisan 2024 16:09, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu