HAK-İŞ ENGELLİLER KOMİTESİ’NDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

28 Mart 2013 14:00, Haberler


 

HAK-İŞ ENGELLİLER KOMİTESİ’NDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

 

HAK-İŞ Engelliler Komitesi Çanakkale Zaferi anısına kan bağışı kampanyası düzenledi. Toplumsal farkındalık oluşturmak için HAK-İŞ ve Hizmet-İş Engelliler Komitesi ile Gençlik Komitesinin organizatörlüğünde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına Türkiye Sakatlar Konfederasyonu’na bağlı dernekler de katkı verdi.

 

Engellilerin Çanakkale Ruhuna duyduğu saygıyı ifade etmesi bakımından bu kampanyanın son derece önemli olduğunu ifade eden HAK-İŞ Engelliler Komitesi Başkanı Hanifi Karadağ, “Kampanyaya kan vererek destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarımızla aynı zamanda engelliler açısından farkındalık oluşturmak istiyoruz, kampanyamızı geleneksel hale getireceğiz” dedi.

 

Engelli ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyasına katılan Hizmet-İş Sendikası Genel Sekreteri Devlet Sert ise kampanyanın, 18 Mart Çanakkale Savaşlarının yıldönümü münasebetiyle düzenlendiğini belirterek, kan veren bütün emekçileri tebrik etti.

 

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar da kampanyadan dolayı HAK-İŞ Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası’na ve kan bağışında bulunanlara teşekkür etti. Akar, "Kan bağışında bulunmak kutsal bir davranıştır, bunun yaygınlaşmasını umuyorum" dedi. Akar kampanyaya Türk Kızılayı’nın teşekkürünü ifade eden bir de plaket sundu.

 

 

 

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

28 Mart 2013 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu