ARSLAN, EVLAT NÖBETİNDEKİ DİYARBAKIR ANNELERİNİ ZİYARET ETTİ

18 Temmuz 2024 17:10, Haberler


ARSLAN, EVLAT NÖBETİNDEKİ DİYARBAKIR ANNELERİNİ ZİYARET ETTİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 18 Temmuz 2024 tarihinde, evlatlarını bölücü terör örgütünün elinden kurtarmak için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde 1781 gündür oturma eylemi yapan ‘Diyarbakır Anneleri’ni ziyaret etti.

Destek ziyaretinde Genel Başkanımız Arslan’a eşi Alime Arslan, Hizmet-İş Sendikamızın Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yeşilyurt, HAK-İŞ Bölge İl ve Şube Başkanları eşlik etti.

Evlatlarını bölücü terör örgütünün elinden kurtarmak için onurlu mücadelelerine devam eden Diyarbakır Anneleri’ni yürekten kutlayan Arslan, yürüttükleri onurlu mücadelede HAK-İŞ olarak her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

“Bu Soylu ve Onurlu Mücadelenizi Gönülden Destekliyoruz”

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, yapılan bu mücadelenin terör örgütünü ve onun siyasi uzantılarını son derece rahatsız ettiğini belirterek, “Devletimiz gereken tedbirleri alıyor, artık çocuklarımız dağa kaçırılamıyor. Terör örgütünün Türkiye’deki faaliyetleri de büyük ölçüde yok edildi. İnşallah evlatlarımıza da bir an evvel kavuşmak için bize düşen ne görev varsa her platformda gündemde tutmaya devam edeceğiz. HAK-İŞ olarak, bu soylu ve onurlu mücadelenizi gönülden destekliyoruz. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Onun için acılarınızı anlıyoruz. Sizin yanınızda olduğumuzu bir kez daha söylüyorum. Devletimizin, milletimizin bu terör örgütü ve onun siyasi uzantılarına karşı mücadelesini destekliyoruz. Evlatlarımızı şartlar ne olursa olsun istiyoruz. Bir an evvel evlatlarınızla kavuşmanızı gönülden istiyoruz” dedi.

“En Büyük Mücadeleyi Yapıyorsunuz”

“Terör örgütü ve onun siyasi uzantılarını da buradan uyarıyoruz” diyen Arslan, “Devletimizle olan bu mücadelede kaybedeceksiniz. Evlatlarımızı tekrar bize verin ve bu terör zihniyetinden vazgeçin. Bu ülkenin adaletine teslim olun. Biz sizlerin bu haklı mücadelesinde HAK-İŞ olarak yanınızda durmaya devam edeceğiz. Sizi her platformda başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün bakanlarımızla birlikte Türkiye’de ve gittiğimiz dünyanın birçok ülkesinde sizin mücadelenizi hatırlatıyor ve sizlerin selamlarını iletiyorum. Kendinizi yalnız hissetmeyin. Seksen beş milyon sizinle beraber sizin yanınızda ve evlatlarımıza kavuşana kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Bu siyasi partinin önünde evlatlarınızı isteyerek bunlarla en büyük mücadeleyi yapıyorsunuz. Onun için bu mücadeleniz çok kıymetli, çok değerli. Allah yardımcınız olsun” diye konuştu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

18 Temmuz 2024 17:10, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu