ARSLAN, HAK-İŞ VAN İL BAŞKANLIĞIMIZI ZİYARET ETTİ

01 Ağustos 2024 15:10, Haberler


ARSLAN,  HAK-İŞ VAN İL BAŞKANLIĞIMIZI ZİYARET ETTİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 1 Ağustos 2024 tarihinde, HAK-İŞ Van İl Başkanlığımızı ziyaret ederek, temsilciler ve komitelerle bir araya geldi.

Toplantıya Genel Başkanımız Arslan’ın yanı sıra; Hizmet-İş Sendikamızın Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yeşilyurt, HAK-İŞ Van İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Fatih Akdeniz ve Yardımcıları, işyeri sendika temsilciler ve şube komite başkanları katıldı.

Arslan, toplantıda Van Şube Başkanlığının yaptığı çalışmaları ve 31 Mart yerel seçimleri sonrası Türkiye genelinde oluşan tabloyu değerlendirdi.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, seçimlerde parti değişikliği yaşanan belediyelerde işçi kıyımı yapıldığını ifade ederek, “Van Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Van’ın ilçelerinde haksız ve hukuksuz yere üyelerimiz işten atıldı. Ama bizi yıldıramayacaklar, işlerinden atılan üyelerimiz işlerine geri dönene kadar mücadelemiz devam edecek. Sizlerde bu süreçte ne kadar güçlü durursanız bu mücadeleyi daha kararlı bir şekilde yürütürüz” diye konuştu.

Öte yandan Arslan, Van Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinde yaşanan işçi kıyımlarını protesto etmek için İpekyolu Belediyesi önünde kurduğumuz direniş çadırındaki eyleme destek veren herkese teşekkür etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

01 Ağustos 2024 15:10, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu