HAK-İŞ’TEN KAYSERİ’DE KİTLESEL BULUŞMAYA DAVET

19 Ağustos 2024 17:00, Haberler


HAK-İŞ’TEN KAYSERİ’DE KİTLESEL BULUŞMAYA DAVET

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, 23 Ağustos 2024 tarihinde Kayseri’de “Haklarımız İçin Meydanlardayız” temasıyla gerçekleştireceğimiz miting öncesi Genel Başkan Yardımcımız Yunus Değirmenci, basın toplantısı gerçekleştirerek Kayseri halkı ve basın mensuplarını mitingimize davet etti.

Değirmenci, “Vergi adaletsizliği, sendikal baskılar, işten çıkarmalar ve sürgünler, Kamu Çerçeve Protokolü'ne ek protokol zam talebi, kayıt dışı istihdam, kapsam dışında kalanlar için kadro talebi, örgütlenmenin önündeki engeller ve iş kazaları başta olmak üzere çalışma hayatının gündemindeki konulara ilişkin taleplerimizi dile getirmek üzere kitlesel miting gerçekleştireceğiz” dedi.

HAK-İŞ Kayseri İl Başkanlığımızda 19 Ağustos 2024 tarihinde düzenlenen basın toplantısına Genel Başkan Yardımcımız Yunus Değirmenci, Genel Sekreterimiz Eda Akbulut, HAK-İŞ Kayseri İl Başkanımız ve Hizmet-İş Sendikamızın Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, HAK-İŞ’e bağlı sendikaların İl ve Şube Başkanları ile basın mensupları katıldı.

Genel Başkan Yardımcımız Yunus Değirmenci, çalışma hayatında emekçiler adına çözülmeyi bekleyen onlarca soruna dikkat çekerek, Genel Başkanımız Mahmut Arslan liderliğinde gerçekleştirecek olduğumuz büyük Kayseri buluşması öncesinde basın mensupları ile bir araya gelmenin önemli olduğunu ifade etti.

Değirmenci, “HAK-İŞ yönetimi olarak, milyonlarca çalışanın talepleri ve beklentilerini bir kez daha yüksek sesle dile getirmek için önümüzdeki günlerde Türkiye’nin 3 ilinde, farklı zamanlarda emekçilerle büyük buluşmalar yapma kararı aldık” dedi.

Yakın tarihlerde gerçekleştirilecek olan mitingler hakkında bilgi veren Değirmenci, “Çalışma hayatının sorunlarını ve bu sorunlara ilişkin taleplerimizi 23 Ağustos’ta Kayseri’de, 5 Eylül’de Kocaeli’de, 13 Eylül’de de Gaziantep’te yapacağımız buluşmalarla bir kez daha haykıracağız” dedi.

Bu buluşmalarda; vergi adaletsizliği, sendikal baskılar, işten çıkarmalar ve sürgünler, Kamu Çerçeve Protokolü’ne ek protokol zam talebi, kayıt dışı istihdam, örgütlenmenin önündeki engeller ve iş kazaları başta olmak üzere çalışma hayatına ilişkin konularda taleplerimizi dile getirileceğini ifade eden Değirmenci, “Bu buluşmalarımız, emekçilerin sesinin ve sözünün yükseldiği, tüm Türkiye’nin emekçilerin haklı feryadını duyduğu bir emekçi buluşması olacaktır” şeklinde konuştu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

19 Ağustos 2024 17:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu