ARSLAN, GAZİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI

19 Eylül 2024 22:38, Haberler


ARSLAN, GAZİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 19 Eylül 2024 tarihinde Gaziler Günü vesilesiyle Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı tarafından düzenlenen programa katıldı.

Programa, Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Lokman Aylar, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Ak Parti Sosyal Politikalar Genel Başkan Yardımcısı Levent Ali Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi MKYK Üyesi Mustafa Çavuş, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İyi Parti Genel Sekreteri ve Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı mütevelli heyet üyeleri, kahraman gazilerimiz ve basın mensupları katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duaların okunmasıyla başladı.

"HAK-İŞ Olarak Gazi ve Şehitlerimizle Beraber Yürümeye Devam Edeceğiz"

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, kahraman gazilerimiz ve şehit aileleri ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, “Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı mütevelli heyeti olmaktan dolayı büyük bir onur duyuyorum. HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, milletimiz bizimle beraber, devletimiz bizimle beraber ve tüm sorunlarımızı hep birlikte çözeceğiz. Konfederasyonumuz HAK-İŞ olarak, sizinle beraber yol yürümeye devam edeceğiz. Hep birlikte sorunlarımızın çözüldüğü gazi ve şehit yakınlarımızın her zaman olduğu gibi başı dik bir şekilde bu ülkenin onurlu bir vatandaşı olmak konusundaki gururlarını asla yere düşürmeyeceğiz” dedi.

Bu Aziz Millete Şehit Olmakta, Gazi Olmakta Onurdur, Şereftir

Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı Başkanı Lokman Aylar, “Bu vatan toprağının her bir karışında şehitlerimizin kanı, gazilerimizin uzuvları vardır. Çanakkale'den Kurtuluş Savaşı'na, Kore'den Kıbrıs Harekatı'na, Fırat Kalkanı'ndan 15 Temmuz'a bu millet çelik gibi imanıyla içeride ve dışarıda hainlere karşı dimdik durmuş her seferinde bir destan yazarak tarihe altın harflerle adını yazdırmıştır. Bu milleti tankla, tüfekle, içeriden ve dışarıdan ihanetler durduramadılar, durduramayacaklar da bu toprakları bizlere vatan kılan değerli gazilerimize ve şehit ailelerimize vefa borcumuzu ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz. Bu millete, bu aziz millete şehit olmak da, gazi olmak da onurdur, şereftir” diye konuştu.

Program, selamlama konuşmalarının ardındın günün anısına plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

19 Eylül 2024 22:38, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu