GENEL BAŞKAN ARSLAN’IN 23 NİSAN MESAJI

23 Nisan 2013 14:00, Haberler


GENEL BAŞKAN ARSLAN’IN 23 NİSAN MESAJI

23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan bir mesaj yayımladı. Mesajda şu görüşlere yer verildi:

“Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 93. Kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Büyük emeklerle var edilen egemenliğimiz milletimize kutlu olsun.

Milli egemenliğimiz geçmişten bu yana milletimizin bir arada ve bütünlük içinde verdiği var olma mücadelesi ile bir kez daha 93 yıl önce simgeleşerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşu ile taçlanmıştır. Bu sarsılmaz iradeyi ortaya koyan milletimiz her ırktan, her dilden, her inançtan TÜRKİYE adının altında birleşerek büyük bir geleceğe doğru emin adımlarla yürüyor. Bu tarih aynı zamanda Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmiştir. Kuşkusuz çocuklarımız milli egemenliğimizin teminatı olarak kendilerine emanet edilen Türkiye’mizi daha ileriye götürecek, varlığını koruyarak güçlü ve saygın bir dünya devleti olarak yaşatacaklardır. Bu vesileyle milletimizin, çocuklarımızın ve emek dünyamızın 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.”

HABERE AİT GÖRSELLER :

23 Nisan 2013 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu