ARSLAN, KUDÜS İŞLERİ BAKANI İLE BİRLİKTE ÇALIŞMA BAKANI IŞIKHAN’I ZİYARET ETTİ

07 Ekim 2024 17:15, Haberler


ARSLAN, KUDÜS İŞLERİ BAKANI İLE BİRLİKTE ÇALIŞMA BAKANI IŞIKHAN’I ZİYARET ETTİ

Konfederasyonumuz HAK-İŞ tarafından “Filistin İçin Tek Yürek” temasıyla gerçekleştireceğimiz Filistin ile Dayanışma ve Destek programına katılmak üzere Türkiye’de bulunan, Kudüs İşleri Bakanı Dr. Ashraf Hassan Abbas Al-Awar, Genel Başkanımız Mahmut Arslan ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı ziyaret etti.

Kudüs İşleri Bakanı Dr. Ashraf Hassan Abbas Al-Awar, İsrail’in saldırıları sonucu Filistin ekonomisi, çalışma hayatı ve sağlık sistemi başta olmak üzere büyük sorunlar ile karşı karşıya kalındığını ifade ederek, Çalışma ve Sosyal Bakanlığı nezdinde ülkemizin yardımlarına ihtiyaçları olduğunu özellikle mesleki eğitim ve meslek edindirme kursları açılması konusunda Çalışma Bakanlığının tecrübe ve desteklerine ihtiyacın büyük olduğunu ifade etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Filistin ve Gazze konusunda Türkiye Cumhuriyeti’nin elinden gelen tüm imkanları kullandığını ve Filistin’in yanında olmak adına mücadele verdiklerini kaydetti.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ'in Filistin konusunda yürüttüğü çalışmalara değinerek, "HAK-İŞ olarak özgür ve bağımsız bir Filistin devleti kurulana kadar mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

07 Ekim 2024 17:15, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu