ARSLAN, ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI BÜYÜK TEŞKİLAT BULUŞMASINA KATILDI

27 Ekim 2024 16:41, Haberler


ARSLAN, ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI BÜYÜK TEŞKİLAT BULUŞMASINA KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 27 Ekim 2024 tarihinde, Özçelik-İş Sendikamız Antalya’da düzenlediği Büyük Teşkilat Buluşması’na katıldı.

"Biz Birlikte Güçlüyüz" temasıyla yapılan açılış programına Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcımız ve Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ile Genel merkez yöneticileri, Türkiye'nin dört bir yanından gelen şube başkan ve yöneticiler ve yüzlerce Özçelik-İş Sendikası üyesi katıldı.

Genel Başkanımız Arslan ve Genel Başkan Yardımcımız Yunus Değirmenci, bine yakın kişinin katıldığı programın salonuna girişte, 'HAK-İŞ nerede biz oradayız" "Mahmut Başkan nerede, biz oradayız" şeklinde atılan coşkulu sloganlarla ve konfetilerle karşılandı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından vatan savunmasında şehit düşenler ve Filistin'de katil İsrail tarafından katledilen Müslümanlar kardeşlerimiz için Kur'an tilaveti gerçekleştirildi.

Genel Başkanımız Arslan, çalışma hayatından sendikal yaşama, ülkemizdeki ekonomik gelişmelerden Filistin meselesine kadar birçok başlıkta derinlemesine açıklamalarda bulundu. 

“Özçelik-İş Sendikamızı Kutluyorum”

Büyük Teşkilat Buluşması’nın hayırlı olması dileğinde bulunan Genel Başkanımız Arslan, “Özçelik-İş sendikamızın tarihi yürüyüşüne baktığımız zaman, son zamanlarda gelişmeleri, ortaya koyduğu çözümleri, sendikal harekete katkıları ve metal işçilerini sendikamızda örgütleme mücadelesi, HAK-İŞ’e olan katkısı, HAK-İŞ ile birlikte yürüme iradesi, Özçelik iş sendikamızın ne kadar farklı, anlamlı, önemli ve bizim için de kıymetli bir duruş sergilediğini ifade etmek istiyorum. Özçelik-İş Sendikamızın bu istikamette yürüdüğü için sizleri bir kez daha kutluyor, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Yolbulan Sizlerle Gurur Duyuyor”

Özçelik-İş Sendikamız İskenderun Şubesine bağlı Yolbulan Metal işyerinde yeni dönem toplu iş sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine grev kararı alınması konusuna değinen Arslan, “Öz çelik iş sendikamızın özellikle mücadeleci sendikacılığının bir sonucu olarak işyerlerinde başlattığı ve hepimizi gururlandıran mücadelesini bir kez daha kutlamak istiyorum. Yolbulan’da grevi devam ettiren grevci kardeşlerimize başarılar diliyorum, kutluyorum” dedi.

Genel Başkan Yardımcımız Yunus Değirmenci, “HAK-İŞ var olduğu sürece, emekçilerin haklı çığlıkları, herkese ve her yere ulaşacaktır. Bu konuda ortaya koyduğu mücadelesi için Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a huzurlarınızda bir kez daha, emekçiler adına teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış toplantısı, hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

27 Ekim 2024 16:41, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu