ARSLAN: REYHANLI’DAKİ TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUZ

13 Mayıs 2013 14:00, Basın


ARSLAN: REYHANLI’DAKİ TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUZ

 

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan tarafından yapılan yazılı açıklamada Reyhanlı’da gerçekleştirilen terör saldırısı lanetlenerek şu değerlendirmelerde bulunuldu:

 

“Ülkemizin hassas bir süreçten geçtiği bu dönemde Reyhanlı’da masum sivilleri hedef alarak gerçekleştirilen bombalı saldırılar nedeniyle derin üzüntü duyuyoruz.

 

Türkiye bölgesinde barışı ve refahı amaçlayan bir ülke olarak bu provokatif saldırılar karşısında birliğini ve dirliğini koruyacak güce sahiptir. Bu dönemde milletimiz itidal içinde olmalıdır. Ülkemizin demokratikleşmesine ve insanımızın huzuruna darbe vurmayı hedefleyen bu saldırılara karşı milletçe uyanık ve sağduyulu olmamız son derece önemlidir.

 

Bu saldırılar bölgemizin barışa duyduğu ihtiyacı bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Başta Suriye olmak üzere ülkelerdeki barışın bir an önce sağlanması için uluslararası toplumun etkin olarak adım atması önemlidir.

HAK-İŞ Konfederasyonu Yönetim Kurulu olarak bu insanlık dışı saldırıları lanetliyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize başsağlığı diliyoruz.”

HABERE AİT GÖRSELLER :

13 Mayıs 2013 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu