İYİ PARTİ’DEN HAK-İŞ’E DESTEK ZİYARETİ

20 Mayıs 2026 16:55, Haberler


İYİ PARTİ’DEN HAK-İŞ’E DESTEK ZİYARETİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Genel Sekreter Yardımcımız Fatma Zengin’in Global SUMUD Filosunda siyonist İsrail tarafından hukuksuz bir şekilde alıkonulması dolayısıyla, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Türkoğlu ve Ayyüce Türkeş, Genel Başkan Vekilimiz Devlet Sert’i ziyaret ederek HAK-İŞ’e destek mesajlarını iletti.

Genel Başkan Vekilimiz Devlet Sert, İYİ Parti heyetinin hem TBMM kürsüsünden hem de HAK-İŞ’i ziyaret ederek anlamlı bir destek verdiklerini belirtti. Sert, “İYİ Parti Milletvekillerimiz ve Genel Başkan Yardımcılarımız, Global SUMUD Filosu sürecinde Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Genel Sekreter Yardımcımız Fatma Zengin’in hukuksuz şekilde derdest edilmesine ilişkin geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Kendilerine teşekkür ediyor, dayanışmaları için şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Sert, çalışma hayatı başta olmak üzere ortak insani meselelerde birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye devam edeceklerini ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti heyetine teşekkür etti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Türkoğlu Global SUMUD Filosunda yer alan vicdan sahibi insanların insanlık adına önemli bir misyon üstlendiğini belirtti. 

Türkoğlu, “HAK-İŞ Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Genel Sekreter Yardımcımız Fatma Zengin başta olmak üzere 428 vicdan sahibi insanın, terörist İsrail devleti tarafından alıkonulması ve insanlık dışı muameleye maruz bırakılması kabul edilemezdir. HAK-İŞ Konfederasyonumuza destek olmak, geçmiş olsun dileklerimizi iletmek ve Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’nun selamlarını paylaşmak üzere buradayız” ifadelerini kullandı. 

İsrail’in gerçekleştirdiği saldırı ve müdahalelerin insanlık vicdanında mahkûm edildiğini ifade eden Türkoğlu, Gazze’de yaşanan zulmün son bulması gerektiğini vurguladı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

20 Mayıs 2026 16:55, Haberler


© 2024-2025 HAK-İŞ Konfederasyonu