HAK-İŞ ve MEMUR-SEN’DEN FİLİPİNLER’E YARDIM KAMPANYASI

21 Kasım 2013 14:00, Haberler


HAK-İŞ ve MEMUR-SEN’DEN FİLİPİNLER’E YARDIM KAMPANYASI

 

Konfederasyonumuz HAK-İŞ, MEMUR-SEN ile birlikte, Filipinli tayfun mağdurlarının yaralarının sarılması için yardım kampanyası başlattı.

 

Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Toruntay, MEMUR-SEN Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ile birlikte 21 Kasım 2013 tarihinde düzenlediği basın toplantısı ile Filipinli tayfun mağdurları için yardım kampanyasını başlattı.

 

Toruntay, hayırlı bir hizmete öncülük etmekten duyduğu mutluluğu ifade etti. HAK-İŞ Konfederasyonu’nun dünyanın birçok yerinde yaşanan felaket ve sıkıntılara çeşitli yardım kuruluşları ile birlikte yardım elini uzattığını belirten Toruntay, “HAK-İŞ olarak Filipinler’de yaşanan bu felakete de duyarsız kalamazdık. Bundan önce yaptığımız yardımları bundan sonra da sürdüreceğiz. Filipinli tayfun mağdurları için yardım kampanyamızı 50 bin lira ile başlatmış bulunuyoruz. Sendikalarımızın tüm temsilcilerine üyelerine ve ailelerine çağrıda bulunacağız. HAK-İŞ konfederasyonu olarak mağdurun mazlumun yanında olmak gibi bir sorumluluğumuz olduğunu biliyoruz ve bu sorumluluğumuza uygun olarak hareket ediyoruz” dedi.

 

MEMUR-SEN Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ise MEMUR-SEN ve HAK-İŞ Konfederasyonu’nun daha önce de ülkemizde ve dünyada felakete ve zulme uğrayan insanlara yardımlarda öncülük yaptığını ve yapmaya devam ettiğini belirterek, “Filipinlerde yaşanan bu drama karşı da sessiz kalmayıp yardım eli uzatmak için karar aldık” dedi. Çeşitli yardım kuruluşları aracılığıyla bu yardımların Filipinlere ulaştırılacağına dikkat çeken Gündoğdu, “Çağrımız milletimize üyelerimizedir. Zaman mağdurlara el uzatma zamanıdır. Mağdurlar el uzatılmasını bekliyor” dedi.  

 

 

 

 

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

21 Kasım 2013 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu