HAK-İŞ GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULU TOPLANDI

18 Aralık 2013 14:00, Haberler


HAK-İŞ GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULU TOPLANDI

 

HAK-İŞ Konfederasyonu Genişletilmiş Başkanlar Kurulu, Genel Başkanımız Mahmut Arslan Başkanlığında HAK-İŞ Yönetim Kurulu üyeleri ve HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımızın başkan ve yöneticilerinin katılımıyla 17 Aralık 2013 tarihinde toplandı. 

 

Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısına, çalışma hayatından sorumlu Kamu Denetçisi Abdullah Cengiz Makas,  katılarak kamu denetçiliği kurumu ve çalışmaları hakkında bir sunum yaptı.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Kamu Denetçiliği Kurumunun önemine dikkat çekerek, Kurumun yeni olmasına rağmen önemli bir görev üstlendiğini söyledi. Arslan, Kamu Denetçiliği Kurumu’nun yakın zamanda Liman-İş Sendikamızın mağduriyetinin giderilmesi konusunda önemli bir karara imza attığını ifade etti. Arslan, Kamu Denetçiliği Kurumunun Türkiye’nin vicdanı olacağını belirterek, Makas nezdinde Kamu Denetçiliği Kurumuna çalışmalarında başarılar diledi.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Kamu Denetçisi Abdullah Cengiz Makas’a sunumundan dolayı teşekkür etti ve HAK-İŞ armalı vazo hediye etti.

 

Arslan, Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısında sendikalarımızın başkan ve yöneticilerine HAK-İŞ’in taşeronlaşma başta olmak üzere çalışma hayatının sorunlarına ilişkin çalışmaları ve önerileri hakkında bilgi verdi. Arslan, “HAK-İŞ olarak sorunların çözümü için çağdaş önerilerde bulunuyoruz. Bunu yaparken, hem çalışanların haklarını korumaya çalışıyoruz hem de HAK-İŞ’i ve sendikalarımızı büyütmeye çalışıyoruz” dedi.

 

Genişletilmiş Başkanlar Kurulunda, 2013 yılına ilişkin genel bir değerlendirme yapıldı ve 2014 yılından beklentiler dile getirildi. HAK-İŞ ve sendikalarımızın çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

 

 

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

18 Aralık 2013 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu