THY HABOM A.Ş. İŞÇİLERİ HAK-İŞ’TEYDİ

11 Şubat 2014 14:00, Haberler


THY HABOM A.Ş. İŞÇİLERİ HAK-İŞ’TEYDİ


THY HABOM A.Ş.'deki Çelik-İş Sendikası temsilcileri, 10 Şubat 2014 tarihinde HAK-İŞ Genel Merkezini ziyaret ederek, Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız ile biraraya geldi.

 

Çelik-İş Sendikası Yönetim Kurulu'nun daveti üzerine, Ankara’ya gelen baştemsilci Ferhan Öner başkanlığındaki sekiz kişiden oluşan Çelik-İş Sendikası temsilci heyeti, Çelik-İş Sendikası Genel Merkezinde Genel Sekreter Yunus Değirmenci ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleri ile biraraya geldi. Heyet, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Merkezi'nde Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız ile görüştü.

 

Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, HABOM’un sendikacılık açısından örnek bir örgütlenme modeli ortaya koyduğunu söyledi. HAK-İŞ ve bağlı sendikalarımızın sosyal diyalog, uzlaşma ve takım çalışmasına verdikleri öneme dikkat çeken Yıldız, gerçekleştirilen toplantının da birlikte hareket etmenin bir göstergesi olduğunu söyledi. Yıldız, HABOM’da kısa sürede örgütlenmenin başarılmasında gösterdikleri katkı dolayasıyla temsilcilere teşekkür etti.

 

THY HABOM A.Ş.'deki, Çelik-İş Sendikası temsilcileri, Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili devam eden mevcut süreç ve geleceğe yönelik beklentilerini ileterek, konuyla ilgili değerlendirmeler yaptılar.

THY HABOM A.Ş'nin güçlü geleceğine vurgu yapılarak, çalışanların Çelik-İş Sendikalarımızda kenetlenerek her zaman daha ileri kazanımlar elde edeceği vurgulandı. TİS süreci ve geleceğe yönelik strateji ve yaklaşımlar ortaya konuldu. TİS sürecinde gelecek açısından önemli olacak kazanımlara ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan temsilciler, bununla birlikte gelinen noktanın önemli kazanımlar içerdiğini belirttiler.

 

Temsilciler, TİS'in imzalanmasının gecikmesinden duydukları rahatsızlıkları ilettiler ve bu amaçla TİS müzakere sürecinin bir an önce masa başında uzlaşmayla bitirilmesi taleplerini ortaya koydular.

Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, Çelik-İş Sendikamızın bu amaçla THY HABOM A.Ş. Yönetimi ile TİS'i en kısa zamanda masa başında imzalamak amacıyla her türlü gayreti sarf edeceğine inandığını söyledi.

 

Yıldız, HABOM çalışanlarının örgütlenmesi HABOM’un kurumsal yapısının güçlenmesinin önemini vurgulayarak, HABOM’un yıldızının daha da parlayacağını söyledi.

 

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

11 Şubat 2014 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu