MİLLİ SAVUNMA BAKANI YILMAZ VE ARSLAN’DAN İSDEMİR’E ZİYARET

10 Mayıs 2014 14:00, Haberler


MİLLİ SAVUNMA BAKANI YILMAZ VE ARSLAN’DAN İSDEMİR’E ZİYARET

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Ak Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri ve HAK-İŞ Onursal Genel Başkanı Salim Uslu ve Genel Başkan Yardımcımız ve Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül ile birlikte 9 Mayıs 2014 tarihinde İSDEMİR'i ziyaret etti.

Savunma Bakanı İsmet Yılmaz İsdemir A.Ş.'de brifing aldıktan sonra, işçilerle yemek yedi, fabrika sahasını gezdi ardından Çelik-İş Sendikası Baş temsilciliğini ziyaret etmek istediğini belirterek Çelik-İş Sendikası baş temsilciliğine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Çelik-İş Sendikası Baş temsilciliğinde Çelik-İş'e bağlı işçiler tarafından alkışlara karşılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Çelik-İş Sendikası'na üye işçilere hitaben yaptığı konuşmada "Birlik ve beraberliğinizi bozmayın.Doğru yoldasınız. Birliğinize ve kurumunuza sahip çıkın" dedi.

Genel Başkan Yardımcımız ve Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül ise "Sayın Bakanımıza hoş geldiniz diyor ve Çelik-İş Sendikası Baş temsilciliğine yaptığı ziyaret için teşekkür ediyoruz. Çelik-İş Sendikası İsdemir'de 40 yıldır yetkili sendikadır. Bundan sonra da yetkili sendika olmaya devam edecektir" diye konuştu.

 

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın İsdemir ziyaretine Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, OYAK Genel Müdürü Coşkun Ulusoy da katıldı.

 

Milli Savunma Bakanı sayın, İsmet Yılmaz’ın ziyaretine Ak Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, OYAK Genel Müdürü Coşkun Ulusoy, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Payas Kaymakamı, İrfan Demiröz, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Demir, Şube yöneticileri ve diğer konuklar katıldılar.

 

Bakan Yılmaz, Baş temsilcilik ziyaretinin ardından, Baş temsilcilik önünde işçilerle bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

10 Mayıs 2014 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu