TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN İŞÇİLERE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ

31 Ekim 2014 14:00, Basın


TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN İŞÇİLERE

ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ

 

HAK-İŞ Genel Başkan Vekili Mustafa TORUNTAY, Isparta’nın Yalvaç İlçesi’nden elma bahçesinde çalışan işçileri Gelendost’a götüren midibüsün kaza yapması sonucu ilk belirlemelere göre 15 işçinin öldüğü 27 işçinin de yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirterek, “Sabah işyerlerine gitmek üzere midibüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybeden işçilerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

 

HAK-İŞ Genel Başkan Vekili Mustafa TORUNTAY, yaptığı yazılı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu:

 

“Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde kömür ocağında yaşadığımız facia ve Ostim’de gerçekleşen elim kazanın ardından şimdi de Isparta’da yaşanan trafik kazasında işçilerimizi kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Kazada hayatını kaybeden işçilerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.

 

Çalışma hayatında iş kazaları ve meslek hastalıklarının önlenmesi amacıyla mücadele ederken, trafik kazalarında işçilerimizi ve vatandaşlarımızı kaybetmenin acısını yaşıyoruz.

 

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, sendikal örgütlenmenin arttığı iş kazalarının ve meslek hastalıklarının olmadığı, trafik kazalarında işçilerimizi kaybetmediğimiz bir çalışma hayatı istiyoruz.

 

Söz konusu kazada kusuru bulunanların tespit edilerek cezalandırılmasını ve trafik terörüne son verilmesi için acil önlem alınmasını bekliyoruz.”

HABERE AİT GÖRSELLER :

31 Ekim 2014 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu