1 MAYIS HAZIRLIK KOMİTESİ İKİNCİ TOPLANTISINI YAPTI

17 Şubat 2015 14:00, Haberler


1 MAYIS HAZIRLIK KOMİTESİ İKİNCİ TOPLANTISINI YAPTI

 

Genel Başkan Yardımcılarımız Mehmet Şahin ve Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız’ın başkanlığında sendikalarımızın yönetici ve uzmanlarının katılımıyla oluşturulan HAK-İŞ 1 Mayıs Hazırlık Komitesi, ikinci toplantısını 17 Şubat 2015 tarihinde HAK-İŞ Genel Merkezinde gerçekleştirdi.

Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Şahin, geçen yıl Kayseri’de olduğu gibi bu yıl da Konya’da 1 Mayıs’ı geniş katılımla coşkulu, heyecanlı, sorunların tartışıldığı ve HAK-İŞ Konfederasyonu’na yakışır şekilde kutlamak amacıyla çalışmaların yürütüldüğünü söyledi.

 

Geçen yıllarda gerçekleştirilen 1 Mayıs kutlamalarının ayrıntılı olarak değerlendirildiği Komitede, bu yıl gerçekleştirilecek olan 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımızın görüş ve önerileri alındı. Sloganlar, 1 Mayıs teması, alan seçimi gibi pek çok teknik konuda fikir alışverişinde bulunuldu. Komite’nin 1 Mayıs’a kadar düzenli olarak gerçekleştireceği toplantılarla HAK-İŞ teşkilatının 1 Mayıs kutlamalarına hazırlanması konusunda stratejilerin belirlenmesi, 1 Mayıs kutlamalarının ana teması, sloganları ve HAK-İŞ görsellerinin planlaması amaçlanıyor.


HABERE AİT GÖRSELLER :

17 Şubat 2015 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu