ARSLAN’DAN KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇELİK’E ZİYARET

21 Mart 2015 14:00, Haberler


ARSLAN’DAN KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇELİK’E ZİYARET

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve beraberindeki heyet 21 Mart 2015 tarihinde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyarete Genel Başkanımız ile birlikte, HAK-İŞ Kayseri İl Temsilcisi Halil Özdemir, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Devlet Sert ve Ali Osman Kart, Hizmet-İş Sakarya Kadın Komitesi Başkanı Arzu Kahveci ve Hizmet-İş Kayseri Şube Yönetim üyeleri Serhat Çelik, Kenan Benli, Feyyaz Ünal katıldı.

Genel Başkanımız Arslan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i yeni görevinden ötürü tebrik ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikasının Kayseri’de en büyük sendika olduğunu ifade eden Arslan, “Hem taşeron, hem belediye işçileri, hem de sanayi’de BOYDAK A.Ş olmak üzere HAK-İŞ Kayseri’de önemli bir sendika” dedi.

Kayseri’nin işçi, işveren ilişkileri açısından örnek bir model teşkil ettiğini belirten Arslan, Kayseri belediyelerinde olması gereken işçi ve işveren ilişkisinin Başkan Çelik döneminde daha da artacağına olan inancını ifade etti.

Çelik’in siyasetin ve belediyeciliğin içinden gelen biri olarak, HAK-İŞ’in vizyonu ve misyonunu bilen bir isim olduğunu kaydeden Arslan, “  Tecrübelerinize güveniyoruz. Yeni dönemde sizden büyük katkı ve destek bekliyoruz” dedi.

Çelik’i yeni dönemdeki görevinden ötürü tebrik eden Arslan, “ Sizi Hem HAK-iŞ hem Hizmet-İş olarak tebrik ediyoruz. Görevinin hayırlara vesile olsun. Allah yolunuzu açık etsin” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise, Genel Başkanımız ve beraberindeki heyete nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

HAK-İŞ ve çalışmalarını daima takip ettiğini dile getiren Çelik, Kayseri’de işçi hareketinin ve işçinin güçlenmesinin mutluluk verici olduğunu belirtti.

Kocasinan Belediye Başkanı olduğu dönemde işçiler ile arasındaki diyaloğun samimiyet üzerine kurulu olduğunu vurgulayan Çelik, iş ve işçinin veriminin artmasının en önemli yolunu işçiler ile abi, kardeş şeklinde bir çalışma sisteminden geçtiğini ifade etti.

HAK-İŞ ve bağlı sendikaları ile yeni dönemde başarılı çalışmalar yapılacağına olan inancını vurgulan Çelik, “Yeni dönemde inşallah beraber yüzümüz gülecek ve çalışmalarımız işçi merkezli olacaktır” dedi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

21 Mart 2015 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu