ARSLAN, ATAKUM BELEDİYE BAŞKANI TAŞÇI İLE BİR ARAYA GELDİ

13 Nisan 2015 14:00, Haberler


ARSLAN, ATAKUM BELEDİYE BAŞKANI TAŞÇI İLE BİR ARAYA GELDİ

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın sözleşme sürecinde HAK-İŞ’e samimi şekilde yaklaştığını belirterek, “Başkan Taşçı’nın bu samimi tavrı, gelecek adına da bizlere umut verdi” dedi.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan 12 Nisan 2015 tarihinde Samsun Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile bir araya geldi.

 

Hizmet-İş Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun’un da katıldığı toplantıda, sendika ile belediye arasında gerçekleştirilen sözleşme hakkında konuşuldu.

 

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın sözleşme görüşmelerinde samimi bir yaklaşım içerisinde olduğunu belirten Arslan, "Geride bıraktığımız sözleşme sürecinde samimi bir yaklaşım içerisinde olan Başkan Taşçı, gelecek adına da umut veren bir tavır sergiledi. İnanıyorum ki, önümüzdeki sözleşme daha iyi koşullar içerecektir. Ayrıca belediye çalışmalarında da başarılı işler gerçekleştirildiğini görmek de bizi ayrıca sevindirdi" dedi.

 

Genel Başkanımızın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Taşçı, "Sendikalar, işçilerin haklarının savunulması ve birlik içerisinde olunması adına son derece önemli yapılardır. Talepleri de bizim için aynı derecede önemlidir. Ortak paydalarda buluştuğumuz HAK-İş’in Sendikası ile imzaladığımız sözleşmede belediye imkânlarımız doğrultusunda en üst düzeyde rakamlarla hareket edildi. Belediyemizin imkânları arttıkça bu rakamlar daha da yükselecek, işçilerimiz daha iyi imkânlara sahip olacaktır. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın ziyareti ve güzel sözleri karşısında da memnun oldum" dedi.

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

13 Nisan 2015 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu