ARSLAN: “TRAKTÖR KAZASINDAN BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUK”

18 Ağustos 2017 12:36, Basın


ARSLAN: “TRAKTÖR KAZASINDAN BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUK”

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Sakarya’nın Hendek ilçesinde tarım işçilerini taşıyan traktörün kaza yapması sonucu 7 tarım işçisinin hayatını kaybetmesi ve 10 tarım işçisinin de yaralanmasından dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirtti.


Arslan, “İnsan hayatı her şeyden değerlidir. Bu elim kaza bizi derinden üzmüştür. Bu gibi benzer kazaların yaşanmaması için daha dikkatli olunmalıdır” dedi.

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan yaptığı yazılı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu:

 “Sakarya’nın Hendek ilçesinde tarım işçilerini taşıyan traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki tarlaya devrilmesiyle ilk belirlemelere göre 7 tarım işçisinin hayatını kaybettiğini ve 10 tarım işçisinin de yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bu elim kazanın yaşanmasından dolayı son derece üzgünüz.


İnsan hayatı her şeyden değerlidir. Bu elim kaza bizi derinden üzmüştür. Bu gibi benzer kazaların yaşanmaması için daha dikkatli olunmalıdır. İnsan hayatına mal olan bu olayın nedenleri araştırılmalı, kazanın teknik bir arızadan mı herhangi bir ihmalden mi kaynaklandığı tespit edilmeli ve bir daha buna benzer kazaların yaşanmaması için gerekli önlemler alınmalıdır.


Kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

HABERE AİT GÖRSELLER :

18 Ağustos 2017 12:36, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu