TORUNTAY: “KURBAN BAYRAMININ BARIŞ, HUZUR VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLİYORUZ”

31 Ağustos 2017 09:18, Basın


TORUNTAY: “KURBAN BAYRAMININ BARIŞ, HUZUR VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLİYORUZ”


HAK-İŞ Genel Başkan Vekili Mustafa TORUNTAY, “Tüm çalışanların ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramını yürekten kutluyor, Kurban Bayramının ülkemiz, bölgemiz ve dünyamız için barış, mutluluk ve esenlikler getirmesini temenni ediyoruz”


HAK-İŞ Genel Başkan Vekili Mustafa TORUNTAY, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

“HAK-İŞ Konfederasyonu adına, tüm üyelerimizin, ülkemizin, inananların Kurban Bayramını en içten duygularımla kutlar, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.

Bayramlar, bireysel ve toplumsal olarak, moral değerlerinin çok yoğun olarak yaşandığı özel günlerdir. Bu mübarek günlerde geleneklerimizde önemli yer tutan toplumsal dayanışmanın, kardeşliğin ve paylaşmanın bayram vesilesiyle bir kez daha hatırlanması ve güçlendirilmesi en büyük beklentimizdir. Muhtaç, çocuk, kimsesiz, yoksul ve yaşlılar ile gazilerimiz ve şehit ailelerimizin başta olmak üzere bayramı buruk bir şekilde geçirenlerin unutulmamasını diliyoruz.

Ülke olarak son zamanlarda teröre verdiğimiz şehitlerimizin acısını yaşıyoruz. Ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunların farkındayız.

Son zamanlarda PKK terör örgütü sivillere yönelik şiddeti artırmaktadır. Güvenlik görevlileri ve masum sivilleri hedef alan PKK’nın, son aylarda öğretmenlere, güvenlik görevlilerine, sivil siyasetçilere ve işçilere yönelik saldırıları tüm milletimizi derinden üzmüştür. Eren Bülbül, Aybüke, Necmettin Öğretmen ve daha niceleri PKK terör örgütü tarafından alçakça katledilmiştir. Tüm bu hain saldırılara karşı HAK-İŞ Konfederasyonu olarak ‘Teröre Dur De’ bildirisine imza atarak tepkimizi koyduk.

Kardeşliğe, birlik ve beraberliğe, barışa her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır. Bu bayramın tüm bunlara vesile olması ve ülkemizde yaşanan terör olaylarının en yakın zamanda son bulması en büyük temennimizdir.

Konfederasyonumuz adına, tüm çalışanların ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramını bir kez daha yürekten kutluyor, kardeşlik, barış, mutluluk ve esenlikler içerisinde daha nice bayramlara ulaşmayı diliyoruz.”

HABERE AİT GÖRSELLER :

31 Ağustos 2017 09:18, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu