POLİSİMİZE YÖNELİK HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ

01 Mart 2012 14:00, Basın


POLİSİMİZE YÖNELİK HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, "İstanbul Sütlüce'deki Ak Parti İl Başkanlığı ve MÜSİAD Binası yakınında çevik kuvvet midibüsünün geçişi sırasında meydana gelen ve 10 polis memurunun yaralanmasına neden olan hain saldırıyı nefretle kınıyoruz. Toplumsal huzuru bozmaya yönelik saldırıları lanetliyoruz" dedi. 

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, yaptığı yazılı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu:

 

"İstanbul Sütlüce'deki Ak Parti İl Başkanlığı ve MÜSİAD Binası yakınında çevik kuvvet midibüsünün geçişi sırasında meydana gelen ve 10 polis memurunun yaralanmasına neden olan hain saldırıyı nefretle kınıyoruz.

 

Bu saldırının tek amacı, ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak, toplumda bir gerilim ve kutuplaşma yaratmak, bir panik ve korku havası estirmektir. Halkımız bu oyuna gelmeyecektir. Bu dönemde hem daha serinkanlı olmak hem de birlik ve dayanışma duygularını güçlendirmek zorundayız. Toplumun en büyük beklentisi barıştır, kardeşliktir, huzurdur, demokrasidir, hukuktur, refahtır.  Ülkenin birlik ve bütünlüğünü hedef alan terör saldırıları ile hiçbir yere varılamayacağı ise bir gerçektir.

 

HAK-İŞ olarak, saldırıyı nefretle kınıyor, emniyet teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralanan polislerimize de acil şifalar diliyoruz."

 

 

 

 

 

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

01 Mart 2012 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu