YETERLİLİK ODAKLI SENDİKALI KADIN TAKIM KAPTANLARI YETİŞTİRİLMESİ PROJESİ RİZE EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDI

18 Eylül 2020 11:00, Komite Etkinlikleri


YETERLİLİK ODAKLI SENDİKALI KADIN TAKIM KAPTANLARI YETİŞTİRİLMESİ PROJESİ RİZE EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDI


HAK-İŞ Kadın Komitesi tarafından Rize’de gerçekleştirilen “Yeterlilik Odaklı Sendikalı Kadın Takım Kaptanları Yetiştirilmesi Projesi İlk Düzey Eğitim Programı, 17-18 Eylül 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen eğitimlerin ardından gerçekleştirilen sınav ile tamamlandı.

Programın ikinci gününde, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Mücahit Yıldız tarafından Belgeli İşgücünün Temel Özellikleri, İSG’nin Önemi ve Kazanımları ve Temel Mesleki Becerilerin Kazanılması, Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Rahim Aladağ tarafından Etkin Halkla İlişkiler ve Temsil Gücünün Kazanılması konularında eğitimler verildi.

Eğitimlerin ardından İdari İşler Müdürü Gökhan Recep Bişkin, HAK-İŞ Uluslararası İlişkiler Uzmanı Merita Yıldız ve HAK-İŞ Kültür Sanat Komitesi Başkanı ve HAK-İŞ Basın Müşaviri Birsen Çiçek Odabaşı, Endüstriyel İlişkiler Uzmanı Elif Yıldırım tarafından HAK-İŞ’in Temsil Gücü konularında katılımcıları bilgilendiren sunumlar yapıldı.

Eğitimler esnasında bazı katılımcılar sahneye alınarak, uygulamalı eğitimler gerçekleştirildi.

Programda HAK-İŞ Genel Merkezinde çalışan personellerden Bengü Özmutaf, Öz Toprak-İş Kadın Komitesi Başkanı Nihal Kahraman Vural, Hizmet-İş Kadın Komitesi Başkanı Hatice Ayhan’a söz verilerek görüşleri alındı.

Programın sonunda Kadın Emekçilerin Kapasitelerini Ölçme ve Değerlendirme Sınavı gerçekleştirilerek, tüm katılımcılara Katılım Sertifikası verildi.

18 Eylül 2020 11:00, Komite Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu