ÇALIŞANLARIN BİLGİLENDİRİLMESİ VE ONLARA DANIŞILMASI PROJESİ KAPANIŞ KONFERANSINA KATILDIK

26 Ekim 2020 13:01, Uzmanlar


ÇALIŞANLARIN BİLGİLENDİRİLMESİ VE ONLARA DANIŞILMASI PROJESİ KAPANIŞ KONFERANSINA KATILDIK


Çalışanların Bilgilendirilmesi ve Onlara Danışılması Projesi Kapanış Konferansı, 23-24 Ekim 2020 tarihlerinde Portekiz’de, Avrupa Birliği üyesi ve adayı 8 ülkeden (Portekiz, Malta, Bulgaristan, Arnavutluk, Türkiye vb.) temsilcilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Portekiz’de faklı sektörlerden 70 bin üyeye sahip Metalürji ve İlgili Sektörler Çalışanları Sendikası (SIMA – Sindicato das Industrias Metalurgicas e Afins) koordinasyonunda yürütülen projenin kapanış konferansının, geçen Mart ayında yapılması planlanmıştı. Ancak Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle 2020 Haziran ayı sonuna ertelenen konferans, ikinci bir iptal ile karşılaştı ve Ekim ayında düzenlenebildi.

Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in iştirakçi kurum olarak yer aldığı projenin kapanış konferansına, Konfederasyonumuz adına Projeler Koordinatörümüz Recep Atar, Hukuk Müşavirimiz Av. Hamdi Abdullah Koçoğlu ile Hizmet-İş Sendikamız Dış İlişkiler Koordinatörü Hamide Yüsra Erilli Kurumlu katıldı.

Üst Düzey Ortak Sosyal Taahhüt: Çalışanların Bilgilendirilmesi ve Onlara Danışılması Projesi değerlendirme toplantısında söz alan Projeler Koordinatörümüz Recep Atar, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in faaliyetleri, hükümetle ve işverenlerle kurduğu yapıcı diyaloglar, ulusal ve uluslararası düzeydeki çalışmaları, emek dayanışmasına verdiği önem ve yaptığı katkılar, ülkemiz endüstriyel ilişkiler sisteminin işleyişi, eğitim programlarımız, yürüttüğümüz projeler ile bu projenin sonuçlarından nasıl istifade edeceğimiz konularında katılımcıları bilgilendirdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

26 Ekim 2020 13:01, Uzmanlar


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu