TUYEP PROJESİ ANALİZ ÇALIŞTAYINA KATILDIK

21 Mart 2022 15:30, Uzmanlar


TUYEP PROJESİ ANALİZ ÇALIŞTAYINA KATILDIK

Avrupa Birliği tarafından desteklenen ve Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından yürütülen “Türkiye Yeterlilikler Sisteminin ve Çerçevesinin Uygulanması Operasyonu (TUYEP)” projesi çerçevesinde gerçekleştirilen “Güçlü Yönler, Zayıf Yönler, Fırsatlar ve Tehditler (GZFT) Analiz Çalıştayı”na HAK-İŞ adına MYK Sektör Komitesi Temsilcilerimiz Kültür Sanat Komite Başkanımız ve Basın Müşavirimiz Birsen Çiçek Odabaşı ve HAK-İŞ uzmanımız Fadime Can katıldı. 

(TUYEP)” projesi çerçevesinde gerçekleştirilen “Güçlü Yönler, Zayıf Yönler, Fırsatlar ve Tehditler (GZFT) Analiz Çalıştayı 16-18 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştirildi. 

Açılış konuşmasını MYK Uluslararası İlişkiler ve AB Dairesi Başkanı İsmail Özdoğan’ın yaptığı çalıştayda, meslek standartlarının geliştirilmesi ve doğrulanması süreci, ulusal yeterliliklerin geliştirilmesi ve doğrulanması süreci, YBK’ların yetkilendirilmesi ve akreditasyonu süreçleri, YBK kalite süreci, değerlendirme ve doğrulama süreçleri, ölçme ve değerlendirme süreçleri ve belgelendirme sürecine ilişkin sunumlar gerçekleştirildi. Sunumların ardından grup çalışmaları yapıldı. Grup çalışmalarında ortaya çıkan fikirler tartışıldı.


HABERE AİT GÖRSELLER :

21 Mart 2022 15:30, Uzmanlar


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu