TANRIVERDİ, KAYSERİ’DE ZİYARETLERDE BULUNDU

21 Temmuz 2023 09:40, Komite Etkinlikleri


TANRIVERDİ, KAYSERİ’DE ZİYARETLERDE BULUNDU


HAK-İŞ Filistin ve Kudüs'e Destek Sendikal Dayanışma Komitesi Başkanımız Hüseyin Tanrıverdi 19 Temmuz 2023 tarihinde, “Kudüs İçin Ayaktayız, Filistin İçin Buradayız” Kayseri programı öncesinde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nu, Mavi Marmara şehidi Furkan Doğan’ın mezarını ve Kayseri Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Ziyaretlere, HAK-İŞ Filistin ve Kudüs'e Destek Sendikal Dayanışma Komitesi Başkanımız Hüseyin Tanrıverdi, Öz Güven-Sen Sendikamız Genel Başkanı Ömer Yılmaz, Filistin Büyükleçisi Dr. Faed Mustafa, Filistin Kurtuluş Örgütü Yürütme Kurulu Üyesi Ahmed Saeed Al-Tamimi, Filistin için Kampanyası Genel Koordinatörü ve Filistin Kurtuluş Örgütü İnsan Hakları Departmanı Genel Müdürü Qassem Awwad, Filistin İçin Kampanyası Medya Komitesi Başkanı Ali Centrisi, Akademik Komite Başkanı Ramzi Odeh, Akademisyen Doç. Dr. Osman Aydınlı, HAK-İŞ Kayseri İl Başkanımız Serhat Çelik ve HAK-İŞ Genel Merkez çalışanlarımız katıldı.

Tanrıverdi, 19 Temmuz 2023 tarihinde Kayseri’de düzenlenecek olan “Kudüs İçin Ayaktayız, Filistin İçin Buradayız” Nekbe’nin 75. Yılı programı öncesi ilk olarak Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti. 

Ziyarette Tanrıverdi, Büyükkılıç’ı ve tüm Kayseri halkını düzenlenecek olan programa davet etti. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından Tanrıverdi, Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek olan programa ev sahipliği yapan Melikgazi Belediyesi Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nu makamında ziyaret etti. 

Ziyaretin ardından, HAK-İŞ Filistin ve Kudüs'e Destek Sendikal Dayanışma Komitesi Başkanımız Hüseyin Tanrıverdi ve Filistin heyeti, İsrail'in Gazze'ye insani yardım götüren Mavi Marmara gemisine 31 Mayıs 2010'da düzenlediği ve 10 Türk vatandaşının hayatını kaybettiği saldırıda şehit olan Kayserili 19 yaşındaki genç Furkan Doğan’ın Reşadiye'deki mezarını ziyaret ederek, dualar ettiler.

Şehit mezar ziyaretinin ardından Tanrıverdi, Kayseri Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti ve orada bulunan çocuklara Mescid-i Aksa’nın resminin bulunduğu puzzle hediye ederek, onlara Mescid-i Aksa hakkında bilgiler verdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

21 Temmuz 2023 09:40, Komite Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu