İSTANBUL'DA VE 81 İLDE DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER MİTİNGİ’NE KATILDIK

07 Ağustos 2016 14:00, Haberler


İSTANBUL'DA VE 81 İLDE DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER MİTİNGİ’NE  KATILDIK

 

Büyük HAK-İŞ ailesi, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 81 ilde düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitinglerine" onnbinlerce üyesiyle aktif ve kitlesel olarak katılım sağladı. Genel Başkanımız Mahmut Arslan,  İstanbul Yenikapı’da Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen ve tarihi nitelikteki mitinge katıldı.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Cumhurbaşkanlığı himayesinde İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi desteğiyle, 7 Ağustos 2016 tarihinde İstanbul Yenikapı’da düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne on binlerce HAK-İŞ üyesi ile birlikte katıldı.  Büyük HAK-İŞ teşkilatı 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen  "Demokrasi ve Şehitler Mitinglerine" aktif ve yoğun bir katılım gösterdi.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan'in da aralarında bulunduğu, Türkiye-AB KİK heyeti, miting alanına birlikte geldi. Milyonlarca vatandaşın katıldığı tarihi mitingde, HAK-İŞ’e bağlı sendikaların İstanbul teşkilatlarının yanı sıra, Marmara Bölgesi’ndeki diğer illerde faaliyet gösteren sendikalarımızın üyeleri de on binlerce üyeyle birlikte yer aldı.

 

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde gerçekleştirilen miting yoğun katılımın yanı sıra TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar'ın katılımı ve konuşmaları ile tarihi bir nitelik taşıyor.

 

HAK-İŞ, İSTANBUL’DA VE 81 İL’DE MEYDANLARDA

 

HAK-İŞ Teşkilatı İstanbul’da düzenlenen “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”nin yanı sıra, aynı gün eş zamanlı olarak 81 ilde gerçekleştirilen Demokrasi Nöbetlerine de aktif ve kitlesel olarak katılım sağladı.

 

 

 

 

 

 

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

07 Ağustos 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu