FİLİSTİN’Lİ SENDİKACILARDAN HAK-İŞ’E ZİYARET

06 Aralık 2016 17:09, Haberler


Genel Başkan Vekilimiz Mustafa Toruntay, 6 Aralık 2016 tarihinde Filistin Petrol, Enerji, Sanayi ve Madencilik Hizmetleri Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Muhammed Ebu Cadallah’ı kabul etti.


Ziyarete, Filistin Petrol, Enerji, Sanayi ve Madencilik Hizmetleri Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Muhammed Ebu Cadallah, Kadın Komitesi Başkanı Dr. Nuzha Muhammed Ebu Cadallah katıldı.


Filistin Petrol, Enerji, Sanayi ve Madencilik Hizmetleri Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Muhammed Ebu Cadallah, HAK-İŞ’e bağlı Petrol, Enerji, Sanayi ve Madencilik İş Kolundaki sendikalarıyla iş birliği yapmak istediklerini belirtti ve Ocak ayında Kahire’de gerçekleştirilecek olan, Petrol, Enerji ve Madencilik toplantısına davette bulundu.


Genel Başkan Vekilimiz Mustafa Toruntay’da ziyarette, HAK-İŞ olarak her türlü iş birliğine hazır olduğunu söyledi. Birlikte eğitim seminerleri ve ortak projelere açık olduğunu belirtti. 15 Temmuz hain darbe girişiminden de bahseden Toruntay, 15 Temmuz günü yaşananlar ve daha sonrasındaki gelişmeler ve şu andaki Türkiye’nin ekonomik durumu konusunda da bilgiler verdi.


Ziyaretin sonunda Genel Başkan Vekilimiz Mustafa Toruntay, Filistin'li konuklarımıza hediye takdim etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

06 Aralık 2016 17:09, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu