İLERİ DÜZEY EĞİTİMİNE GELEN 9. GRUP ÜYELERİMİZİ HAK-İŞ’TE AĞIRLADIK

09 Mayıs 2017 19:25, Haberler


İleri Düzey Eğitim Programı (İDEP) kursiyerlerini, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’te ağırladık.

Avrupa Birliği'ne Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Bileşeni kapsamında, Konfederasyonumuz HAK-İŞ'in faydalanıcısı olduğu “İşçilerin ve İşverenlerin Uyum Kapasitelerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımıyla Artırılması” Teknik Yardım Projesi (Operasyonu) kapsamında verilen İleri Düzey Eğitim Programı (İDEP) 9. Dönemi kursiyerleri Konfederasyonumuz Genel Merkez binasını ziyaret ederek Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız ile bir araya geldiler.

9 Mayıs 2017’de gerçekleşen ziyarette İDEP. 9. Dönem kursiyerlerini kabul eden Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, ziyarette Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in aralıksız olarak çalışmalarını sürdürdüğü kıdem tazminatı fonu, taşeron işçilerin ve geçici mevsimlik işçilerin durumu gibi konularda açıklamalarda bulundu.

Günümüzde sendikacılığın ne kadar önemli olduğunu açıklayan Yıldız, sendikacıların toplumdaki yeri konusunda üyelerimizi bilgilendirdi.

Kursiyerlere sendikacılık konusunda önemli bir eğitim aldıklarını ve ileri düzey eğitim programının sıra dışı bir proje olduğunu dile getiren Yıldız, HAK-İŞ’in yürüttüğü faaliyetler konusunda açıklamalarda bulundu.

Ziyaret programı, günün anısına toplu aile fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

09 Mayıs 2017 19:25, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu