İLERİ DÜZEY EĞİTİMİNE GELEN 11. GRUP ÜYELERİMİZİ HAK-İŞ’TE AĞIRLADIK

12 Temmuz 2017 15:01, Haberler


İLERİ DÜZEY EĞİTİMİNE GELEN 11. GRUP ÜYELERİMİZİ HAK-İŞ’TE AĞIRLADIK


İleri Düzey Eğitim Programı (İDEP) kursiyerlerini, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’te ağırladık.

Avrupa Birliği’ne Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Bileşeni kapsamında Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in faydalanıcısı olduğu “İşçilerin ve İşverenlerin Uyum Kapasitelerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımıyla Artırılması” Teknik Yardım Projesi (Operasyonu) kapsamında verilen İleri Düzey Eğitim Programı (İDEP) 11. Dönemi kursiyerleri Konfederasyonumuz Genel Merkez binasını ziyaret ederek Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız ile bir araya geldiler.


12 Temmuz 2017’de gerçekleşen ziyarette İDEP. 11. Dönem kursiyerlerini kabul eden Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, ziyarette Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in çalışmaları konusunda bilgilendirme yaptı.

Sendikacılığın işçilerin haklarının savunulması ve sorunlarının giderilmesinde önemli bir rolü olduğunu anlatan Yıldız, HAK-İŞ’in bu anlamda önemli bir yeri olduğunu anlattı. 

" HERKESİN BULUNDUĞU BÖLGEDE BİRER KUTUP YILDIZI OLUP YOL GÖSTERMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ"

İleri Düzey Eğitimlerinin sendikacılıkta sıra dışı bir eğitim olduğuna dikkati çeken Yıldız, “Bu eğitimleri alan herkesin bulunduğu yerde birer kutup yıldızı olarak yol göstermelerini temenni ediyoruz” dedi.

HAK-İŞ’in güvenin adresi olduğunu belirten Yıldız, “İşyerlerinde örgütlenirken, ulusal ve uluslararası alanlardaki faaliyetlerimizi yürütürken bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret programı, günün anısına toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

12 Temmuz 2017 15:01, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu