YILDIZ: “İLERİ DÜZEY EĞİTİMİ, GÖNLÜMÜZDEKİ PROJENİN HAYATA GEÇİRİLMİŞ HALİDİR”

11 Eylül 2017 12:46, Haberler


YILDIZ: “İLERİ DÜZEY EĞİTİMİ, GÖNLÜMÜZDEKİ PROJENİN HAYATA GEÇİRİLMİŞ HALİDİR”


Konfederasyonumuz Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız, İleri Düzey Eğitim Programı 15. Grup eğitiminin açılışına katıldı.

Avrupa Birliği'ne Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Bileşeni kapsamında, Konfederasyonumuz HAK-İŞ'in faydalanıcısı olduğu “İşçilerin ve İşverenlerin Uyum Kapasitelerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımıyla Artırılması” Teknik Yardım Projesi (Operasyonu) kapsamında verilen İleri Düzey Eğitim Programı (İDEP) 15. Dönem kursiyerleri 11 Eylül 2017 tarihinde yapılan açılışın ardından eğitimlerine başladılar. 

12 farklı modülden ve 78 saat ders saatinden oluşan İleri Düzey Eğitim Programı (İDEP) 13 gün boyunca devam edecek.

Açılış programında konuşan Konfederasyonumuz Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız, İleri Düzey Eğitimi almak için gelen kursiyerlere önemli bir eğitim almak üzere olduklarını belirtti.

“Gönlümüzdeki Eğitimi Hayata Geçirelim İstedik”

“İleri Düzey Eğitimi projesinde çok farklı bir eğitim olsun, gönlümüzdeki eğitimi hayata geçirelim istedik” diye konuşan Yıldız, “Biz bu eğitimde gerçekten farklı, sıra dışı, özgün bir model ortaya koyalım istedik. Konfederasyonumuz ve bağlı sendikalarımız olarak her zaman eğitime büyük bir önem veriyoruz” ifadelerini kullandı.

“Çok Yoğun ve Sıra Dışı Bir Eğitimi Gerçekleştirmiş Bulunuyoruz”

HAK-İŞ ve MÜSİAD ortaklığında 2 yıla yakın bir süredir eğitim programını hayata geçirildiğini hatırlatan Yıldız, “İleri Düzey Eğitimlerinde 14 grubun eğitimleri tamamlandı. Burada çok yoğun ve sıra dışı bir eğitimi gerçekleştirmiş bulunuyoruz” dedi.

HAK-İŞ olarak ilk kez 13 gün uzunlukta bir eğitimi başarmış olduklarını belirten Yıldız, “Uzun vadeli, bir modüle dayanan, çalışma hayatının bütün konularını içeren ve size sosyal bir boyut kazandıran bir eğitim olsun istedik. Bu isteğimizi de başardığımızı büyük bir mutluluk içerisinde görüyoruz” şeklinde konuştu.

“Sosyal Diyalog Bizim İçin Hava ve Su Kadar Önemli”

HAK-İŞ olarak diğer kuruluşlardan farklı olarak sosyal diyaloğa büyük önem verdiklerine işaret eden Yıldız, “Bizim için sosyal diyalog, hava ve su kadar önemli bir yer tutuyor. HAK-İŞ olarak tüm işlerimizi sosyal diyalog yoluyla yapmaya çalışıyoruz. Sosyal diyalog demek kırıp dökmeden, insanları ikna ederek, daha çok çalışarak, daha çok emek sarf ederek, daha çok üreterek daha çok öneri getirerek sonuç almak demektir. Biz HAK-İŞ olarak bunu yapıyoruz” açıklamasında bulundu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

11 Eylül 2017 12:46, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu