ARSLAN, LİMAN-İŞ EĞİTİM MERKEZİ’Nİ AÇTI

13 Eylül 2017 12:49, Haberler


ARSLAN, LİMAN-İŞ EĞİTİM MERKEZİ’Nİ AÇTI

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Antalya'da Konfederasyonumuza bağlı Liman-İş Sendikamızın Eğitim, Kültür ve Araştırma Merkezi'nin açılış törenine katıldı.
Açılışa Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Toruntay, Liman-İş Sendikası Genel Başkanı Önder Avcı, yönetim kurulu üyeleri ve sendika temsilcileri, HAK-İŞ Antalya İl Başkanımız Talha Kandil, Port Akdeniz Genel Müdürü Özgür Sert ve konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın temsilcileri ve çok sayıda üyemiz katıldı.

“Küreselleşmeyi Görerek Sendikacılığımızı Yeniden İnşa Ve Tahkim Etmeliyiz”

Açılışta bir konuşma yapan Arslan, 21'inci yüzyılda sendikacılığın farklı bir sendikacılık olarak karşılarında bulunduğuna dikkati çekerek, “20'nci yüzyılın sloganlarıyla, 20'nci yüzyılın sendikal klasikleriyle 21’inci yüzyılı okumak, anlamak ve sorunları çözmek mümkün değildir. Biz küreselleşmenin önümüze koyduğu gerçekleri görerek, bu gerçeklerden yola çıkarak sendikacılığımızı yeniden inşa ve tahkim etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

“Türkiye'nin Ne Kadar Büyük Bir Fatura Ödediğini Bugün Daha İyi Anlıyoruz”

12 Eylül askeri darbesinin 37'nci yıl dönümü olduğunu anımsatan Arslan, “Hem emek hareketinin hem de Türkiye'nin ne kadar büyük bir fatura ödediğini bugün daha iyi anlıyoruz. Onun için 12 Eylül'ü yapanlar hakkında açılmış davalarda HAK-İŞ, müdahillik talebinde bulunmuştu ve kabul edilmişti” açıklamasında bulundu.
Liman-İş Sendikası Genel Başkanı Önder Avcı ise Liman-İş Sendikasının Eğitim, Kültür ve Araştırma Merkezi'nin önemli ve bir ilk olduğunu belirterek, burada önemli eğitimlere imza atmak istediklerini söyledi.

ARSLAN’IN ANTALYA TEMASLARI

Açılış programının ardından Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ Antalya İl Başkanımız Talha Kandil ile Antalya Havalimanında çalışan üyelerimizle bir araya gelerek kısa bir sohbet gerçekleştirdi.
Antalya’da ilk olarak taşeron çalışanların sendikalı olmasına imkan sağlayan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i ziyaret eden Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Başkan Şahin ile birlikte belediyede taşeron olarak çalışan üyelerimizle toplantıda bir araya geldi.
Arslan, Antalya Su ve Atık Su İdaresi ASAT Genel Müdürlüğü görevine yeni getirilen Av. İbrahim Kurt ve ANET Genel Müdürlüğü görevine yeni getirilen Mesut Kocagöz’e de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Arslan, Antalya Büyükşehir Belediye başkanı Menderes Türel’i de makamında ziyaret etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

13 Eylül 2017 12:49, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu