15 TEMMUZ HAK-İŞ GAZİLERİMİZİ ZİYARET ETTİK

19 Eylül 2017 19:22, Haberler


15 TEMMUZ HAK-İŞ GAZİLERİMİZİ ZİYARET ETTİK


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 19 Eylül 2017 tarihinde Gaziler Haftası olması münasebetiyle HAK-İŞ mensubu olan gazilerimizi ziyaret etti.

Arslan, 19 Eylül Gaziler Haftası kapsamında 15 Temmuz gecesi vatanı, bayrağı, hürriyeti ve bağımsızlığına sahip çıkmak için meydanlara inen HAK-İŞ 15 Temmuz gazilerimiz Abdullah Sezgin, Ahmet Arık, Kazım Çakır, Mustafa Karamemiş, Gökberk Özeş evlerinde ziyaret etti.

“Sizlere Karşı Borçluyuz”

Ziyaret esnasında değerlendirmelerde bulunan Arslan, gazilere, “Sizler 15 Temmuz gecesi sokaklara, meydanlara çıkarak bu milletin namusu olan vatana, bayrağa sahip çıktınız. Sizler o gece sokağa çıkmasaydınız belki bugün bizler yaşıyor olmayacaktık. Bu yüzden sizlere karşı borçluyuz” dedi.

Önceki gün Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ile birlikte Doğu ve Güneydoğu’da hala devam eden terör operasyonlarında gazi olan ve GATA’da tedavileri devam eden gazileri ziyaret ettiklerini anımsatan Arslan, “Bugün de HAK-İŞ camiasından 15 Temmuz gecesi gazi olan tüm gazilerimizi ziyaret ediyoruz” diye konuştu.

Gazilerle ve gazi aileleriyle yakından ilgilenen Arslan, gazilerimizin sağlık durumları hakkında kendilerinden ve ailelerinden bilgi aldı.

“Şehit ve Gazi Ailelerimizle Daha Fazla Temas Kuracağız”

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ile bir anlaşma başlattıkları bilgisini veren Arslan, bundan sonra şehit ve gazi ailelerimizle daha fazla temas kurarak yanlarında olduklarını hissettirmek için daha fazla çaba göstereceklerinin altını çizdi.

“HAK-İŞ’in Şehit ve Gaziler Hakkında Büyük Bir Hassasiyeti Var”

HAK-İŞ olarak hiçbir zaman şehit ve gazi ailelerini incitecek, kıracak ya da üzecek bir yaklaşım içerisinde olmadıklarını ve olmayacaklarını vurgulayan Arslan, HAK-İŞ’in şehit ve gaziler hakkında büyük bir hassasiyeti olduğunu belirtti.

“Şehitlik ve Gazilik Herkese Nasip Olmaz”

Şehitlik ve gazilik mertebesinin herkese nasip olmayacağını kaydeden Arslan,  “Şehit ve gazilerimiz bu ülke için çok büyük bir değerdir. 15 Temmuz gecesi bu ülke için yaptıklarınız tarihe altın harflerle yazılmıştır” şeklinde konuştu.

“Allah Gaziliğinizi Mübarek Eylesin”

Arslan, gazilerimize “15 Temmuz gecesi bu ülke için göstermiş olduğunuz kahramanlıktan dolayı sizlere konfederasyonumuz, sendikalarımız ve Türk milleti adına çok teşekkür ediyorum. Allah gaziliğinizi mübarek eylesin” ifadelerini kullandı.

Gazilerimiz ve aileleri de Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a ve tüm HAK-İŞ teşkilatına kendilerine göstermiş oldukları hassasiyet ve ilgiden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Ziyaret ettiğimiz tüm gazilerimize Genel Başkanımız Mahmut Arslan tarafından üzerine Allah lafzı ve Ay Yıldız işlenmiş Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

19 Eylül 2017 19:22, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu