ARSLAN’IN VAN ZİYARETLERİ

22 Eylül 2017 10:32, Haberler


ARSLAN’IN VAN ZİYARETLERİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikası Genişletilmiş Başkanlar Kuruluna katılmak üzere gittiği Van’da bir dizi temaslarda bulundu.

Arslan, Hizmet-İş Sendikası 2. Genişletilmiş Başkanlar Kuruluna katılmak üzere gittiği Van’da Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü’nü, Van Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Van Büyükşehir Belediyesi, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı, KYK Van İl Müdürlüğü, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Van Şubesi’ni ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu. 

Van’a gelişinde Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ı Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, Hizmet-İş Yönetim Kurulu üyeleri, HAK-İŞ Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu, Öz İnşaat-İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriya Koca, Öz Güven-Sen Genel Başkanı Ömer Yılmaz, Kredi Yurtlar Kurumu Van İl Müdürü Süleyman Şakar karşıladı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a ziyaretlerinde Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, HAK-İŞ Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu eşlik etti. 

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan ilk olarak Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal’ı makamında ziyaret etti.

Arslan, Rektör Battal’dan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi hakkında bilgiler alırken bölgesinde başarılı çalışmalar yapan bir üniversite olduğunu söyledi. Rektör Battal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölgeye olan ilgisinden dolayı Arslan’a teşekkürlerini iletti.

Ziyaret sonunda Arslan tarafından günün anısına üzerinde HAK-İŞ logosu bulunan bir vazo Rektör Battal’a armağan edildi.

Ziyaretin ardından Arslan, rektörlükte çalışan üyelerimizle bir süre sohbet etti.

VAN KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

Van Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ni ziyaret eden Arslan, Genel Sekreter Op. Dr. Heybet Semur’dan Van ilimizde sağlık alanında yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler alırken sendikamızın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Van Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Semur, ziyaretinden dolayı Arslan’a teşekkür etti. 

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, ziyaretler kapsamında Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret etti. Arslan, Vali Zorluoğlu’na görevinde başarılar diledi.

Arslan, ziyaret sonrasında Vali Zorluoğlu’na üzerinde HAK-İŞ logosu bulunan vazo hediye ederken, Zorluoğlu da, Arslan’a el emeği bir kilim hediye etti.

VAN JANDARMA ASAYİŞ KOLORDU KOMUTANLIĞI

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı’nı ziyaret eden Arslan, Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş ile görüştü. Arslan, güvenlik güçlerimize bölgede büyük görevler düştüğünü belirterek, yürüttükleri operasyonlardaki başarılarından ötürü tebrik etti.

KYK VAN İL MÜDÜRLÜĞÜ

Arslan, Kredi Yurtlar Kurumu Van İl Müdürü Süleyman Şakar’ı da makamında ziyaret etti.

Arslan, KYK’larda ilk örgütlenmenin Van’da gerçekleştiğini ifade ederek, desteklerinden dolayı KYK İl Müdürü Süleyman Şakar’a teşekkür etti.

Şakar da ziyaretinden dolayı ve bölgeye duyduğu hassasiyetten dolayı Arslan’a teşekkürlerini iletti. 

TÜRKİYE GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ VAKFI VAN ŞUBESİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Gaziler Haftası olması münasebetiyle de Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Van Şubesini ziyaret ederek Şube Başkanı Hamiyet Erez Koç ve Başkan Yardımcısı Birsel İpekten ile görüştü. 

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ile bir anlaşma başlattıkları bilgisini veren Arslan, bundan sonra şehit ve gazi ailelerimizle daha fazla temas kurarak yanlarında olduklarını hissettirmek için daha fazla çaba göstereceklerinin altını çizdi.

Ziyarette Genel Başkanımız Mahmut Arslan tarafından üzerine Allah lafzı ve Ay Yıldız işlenmiş Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Van Şubesi tarafından Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a üzerinde Ay-Yıldız bulunan bir tablo hediye edildi.

VAN PROTOKOLÜ İLE AKŞAM YEMEĞİ

Arslan, Sendikamız Hizmet-İş Sendikası Kurucu ve Onursal Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Hizmet-İş Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, 

HİZMET-İŞ Kurucu ve Onursal Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz, HAK-İŞ Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu’nun yanı sıra Hizmet-İş Sendikası Genişletilmiş Başkanlar Kurulunu oluşturan şube başkanı ve yöneticileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yemek programına Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yaşar ve Mucip Güver, Bilgi İşlem Daire Başkanı Cahit Aydemir, Kredi Yurtlar Kurumu Van İl Müdürü Süleyman Şakar, Van Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Heybet Semur ve Öz Büro-İş Sendikası Van İl Başkanı Murat Otacı katıldı. 


22 Eylül 2017 10:32, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu