İLERİ DÜZEY EĞİTİMİNE GELEN 16. GRUP ÜYELERİMİZİ HAK-İŞ’TE AĞIRLADIK

27 Eylül 2017 20:25, Haberler


İLERİ DÜZEY EĞİTİMİNE GELEN 16. GRUP ÜYELERİMİZİ HAK-İŞ’TE AĞIRLADIK


İleri Düzey Eğitim Programı (İDEP) kursiyerlerini, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’te ağırladık.

Avrupa Birliği’ne Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Bileşeni kapsamında Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in faydalanıcısı olduğu “İşçilerin ve İşverenlerin Uyum Kapasitelerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımıyla Artırılması” Teknik Yardım Projesi (Operasyonu) kapsamında verilen İleri Düzey Eğitim Programı (İDEP) 16. Dönemi kursiyerleri Konfederasyonumuz Genel Merkez binasını ziyaret ederek Genel Başkanımız Mahmut Arslan ile bir araya geldiler.

27 Eylül 2017 tarihinde gerçekleşen ziyarette İDEP. 16. Dönem kursiyerlerini kabul eden Genel Başkanımız Mahmut Arslan, ziyarette HAK-İŞ hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Temmuz ayında açıklanan istatistiklere göre HAK-İŞ’in üye sayısını arttırdığı hatırlatan Arslan, Hizmet-İş Sendikasının Türkiye’nin en büyük sendikası olduğunu belirtti.

Taşeron sorunu ve kıdem tazminatı konusu hakkında HAK-İŞ’in hem çözüm önerileri hem de model önerilerinin olduğunu açıklayan Arslan, bu 2 konunun iş hayatının önemli sorunları olduğunu söyledi.

HAK-İŞ bünyesinde yer alan komiteler hakkında bilgilendirmelerde bulunan Arslan, HAK-İŞ Kadın Komitesinde 130 bine yakın kadın üyelerinin bulunduğunu belirtti.

Arslan, HAK-İŞ tarafından yürütülen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyaret programı, günün anısına toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

27 Eylül 2017 20:25, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu