SEKTÖR TEMSİLCİLERİYLE TELEKONFERANS YÖNTEMİYLE GÖRÜŞÜLDÜ

30 Kasım 2017 18:35, Haberler


SEKTÖR TEMSİLCİLERİYLE TELEKONFERANS YÖNTEMİYLE GÖRÜŞÜLDÜ


Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in ülkemizin en büyük işveren kuruluşlarından olan Müstakil Sanayiciler İşadamları Derneği (MÜSİAD) ile birlikte, Avrupa Birliği'ne Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı (İKG OP) kapsamında, 18 Nisan 2016  - 17 Aralık 2017 tarihleri arasında yürütülen “İşçilerin ve İşverenlerin Uyum Kapasitelerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımıyla Artırılması Teknik Destek Projesi” kapsamında HAK-İŞ’e Politika Desteği Sunulması Toplantısı 30 Kasım 2017 tarihinde HAK-İŞ Genel Merkezinde Uluslararası Sektörel Telekonferans toplantısı gerçekleştirildi.

HAK-İŞ Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız moderatörlüğünde gerçekleştirilen telekonferans toplantısında MÜSİAD temsilcileri, Proje Takım Lideri Michael Heathcote, proje uzman ekibi, Dış İlişkiler ve Proje Uzmanı Onur Sayılan, konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın uzman ve yöneticileri yer aldı.

Telekonferansta turizm, tekstil, kamu hizmetleri, metal, gıda, ulaştırma ve ormancılık sektörleri ile ilgili uzmanlara görüntülü olarak bağlanılarak sektörel bilgi ve deneyimler paylaşıldı.

Telekonferansta turizm, tekstil, kamu hizmetleri, metal, gıda, ulaştırma ve ormancılık sektörlerindeki eğilimler, Avrupa’daki mevcut durum, zorluklar, fırsatlar, işgücü piyasasına etkileri, sosyal ortakların etkisi, sektördeki iyi uygulama örnekleri hakkında karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunuldu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

30 Kasım 2017 18:35, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu