ARSLAN, YOZGAT’TA HİZMET-İŞ SENDİKASI YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞINA KATILDI

21 Nisan 2018 17:30, Haberler


ARSLAN, YOZGAT’TA HİZMET-İŞ SENDİKASI YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞINA KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 21 Nisan 2018 tarihinde konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikası Yozgat şubesi yeni hizmet binası açılış törenine katıldı.

Açılışa Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, Hizmet-İş Sendikası Kurucu ve Onursal Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, HAK-İŞ Yozgat İl Başkanı Ferman Zararsız, HAK-İŞ İl Başkanları, konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın başkanları, delegeler ve basın mensupları katıldı.

Mehteran takımının gösterisinin ardından tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu.

Açılışta konuşan Arslan, “Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz Hizmet-İş Sendikamız Yozgat Şubemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu binanın HAK-İŞ ve sendikamız Hizmet-İş tarafından edinilmesi bizim açımızdan son derece memnuniyet vericidir. Burada hayırlı ve güzel hizmetler yapılacağı konusunda hiç kuşkum yok.  Mahallemize güzel bir binayı kazandırmış olmaktan dolayı son derece mutluyuz" dedi.

HAK-İŞ Yozgat il Başkanı Ferman Zararsız yeni açılan hizmet binasının hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

Konuşmaların ardından kurdelenin kesilmesiyle yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

ZİYARETLER

Şube açılışının ardından Genel Başkanımız Mahmut Arslan beraberindeki Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, Hizmet-İş Sendikası Kurucu ve Onursal Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, HAK-İŞ Yozgat İl Başkanı Ferman Zararsız ile birlikte ilk olarak Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’ı makamında ziyaret etti.

Valilik ziyaretinin ardından Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve beraberindeki heyet, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve beraberindeki heyet son olarak Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey’i makamında ziyaret ettiler.

21 Nisan 2018 17:30, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu