BBP Genel Başkanından Arslan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

28 Nisan 2011 14:00, Haberler


 

     Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu ve beraberindeki heyet, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcılarımız Settar Aslan ve Mustafa Toruntay ile Genel Teşkilat Sekreterimiz Mehmet Şahin de katıldı.

        

     Genel Başkanımız Arslan, BBP’li belediyelerde HAK-İŞ ile ileri düzeyde işbirliği yürütüldüğünü söyledi. HAK-İŞ’in bir siyasi parti ya da hükümetin alternatifi olmadığını belirten Arslan, Konfederasyon olarak baskı unsuru yaratarak taleplerini hayata geçirmeye çalıştıklarını ifade etti. Seçimler öncesi yeni bir anayasa talebini gündemde tuttuklarını anlatan Arslan, Türkiye’nin acilen katılımcı, çoğulcu, sivil ve demokratik bir anayasa ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

         

     BBP Genel Başkanı Topçu, çalışma hayatı ve çalışanlarla yakından ilgilenen bir parti olduklarını belirterek, ücretlilerin mağdur olmamasını ve kimsenin açlık sınırı altında gelir almamasını amaçladıklarını belirtti. Topçu, çalışma hayatında pansuman tedbirlerin işe yaramadığını, ilgili düzenlemelerin ileri ülkeler seviyesine çıkarılması gerektiğini vurguladı.    

HABERE AİT GÖRSELLER :

28 Nisan 2011 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu