SGK YÖNETİMİNDEN HAK-İŞ’E ZİYARET

18 Mayıs 2011 14:00, Haberler


SGK YÖNETİMİNDEN HAK-İŞ’E ZİYARET

 

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı Hüseyin Rahmi Çetin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında HAK-İŞ’i ziyaret etti. Heyeti HAK-İŞ Genel Teşkilat Sekreteri Mehmet Şahin kabul etti.

 

 


 

Şahin, Sosyal Güvenlik Kurum Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyelerini, HAK-İŞ’te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, her yıl Mayıs ayında kutlanmakta olan Sosyal Güvenlik Haftası’nın kamuoyunun sosyal güvenlik sistemine dikkatini çekmek bakımından önemli bir yeri olduğunu söyledi. Avrupa Birliği’ne aday ülke olan Türkiye’nin sosyal politika alanlarını kapsayan mevzuatında çok-sektörlü bütünleşmenin sağlanmasında sosyal taraf olarak HAK İŞ’e önemli görevler düştüğünün bilincinde olduklarını söyleyen Şahin, bu kapsamda HAK-İŞ tarafından yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verdi. Şahin, şunları söyledi:

  

“Yürüttüğümüz faaliyetlerde amacımız sosyal güvenlik alanında geliştirilen yeni mevzuat hakkındaki görüşlerimizi paylaşmak ve aynı zamanda Konfederasyonumuz bünyesindeki örgütlü işçilerimizi bilinçlendirmek olmuştur. HAK İŞ olarak eğitime verdiğimiz önemle, işçilerimizi, özellikle sosyal güvenlik konusunda eğitmeyi, sorunlarına cevap vermeyi ve onlara her konuda yardımcı olmayı planladık ve bu planımız başarı ile devam etmektedir.”

 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı Hüseyin Rahmi Çetin de sosyal güvenlik haftası kapsamında, sosyal güvenlik bilincinin toplumda yerleşmesi için çeşitli faaliyetler yürüttüklerini belirterek, bu kapsamda Konfederasyonları da ziyaret ettiklerini söyledi.

 

Çetin, ziyaretin sonunda Şahin’e bir plaket takdim etti.

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

18 Mayıs 2011 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu