ARSLAN, VAN’DA ŞUBE HİZMET BİNASI AÇILIŞINA KATILDI

11 Mart 2019 13:08, Haberler


ARSLAN, VAN’DA ŞUBE HİZMET BİNASI AÇILIŞINA KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Hizmet-İş Sendikamızın Van Şube Başkanlığı yeni hizmet binası açılış törenine katıldı.

Şube hizmet binası açılış töreni 11 Mart 2019 tarihinde, Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, HAK-İŞ Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu, HAK-İŞ’e bağlı sendikaların Van İl ve Şube Başkanları, işyeri sendika temsilcileri, komite başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Genel Başkanımız Arslan, “HAK-İŞ olarak Türkiye’nin her yerinde örgütleniyoruz. Van’da da uzun bir sendikal geçmişimiz var. Hiçbir zaman bu bölgeden desteğimizi esirgemedik, esirgemeyeceğiz” dedi.

Arslan, Van’daki huzur ve normalleşmeyi önemsediğini belirti. HAK-İŞ’in Van’da örgütlü olmasının huzur ve barışa katkı yaptığını söyledi.

HAK-İŞ ve bağlı sendikaların Van’da önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini kaydeden Arslan, yeni hizmet binasının HAK-İŞ’e, Hizmet-İş’e, Vanlı emekçileri hayırlı olmasını diledi.

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez de Van’ın en büyük sorununun işsizlik olduğunu belirterek, işsizlik sorununun çözülmesiyle birlikte diğer sorunların da çözüleceğini söyledi.

Emekçilerden Van’a sahip çıkmalarını isteyen Bilmez, Hizmet-İş Sendikası Van Şubesinin yeni hizmet binasının hayırlı olmasını temenni etti.

AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal da sendikaların, demokrasinin en büyük değeri olduğunu ifade etti. 

HAK-İŞ Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu da bir açılış konuşması yaptı. 

HABERE AİT GÖRSELLER :

11 Mart 2019 13:08, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu