KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİ HAK-İŞ’TE AĞIRLADIK

08 Nisan 2019 14:42, Haberler


KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİ HAK-İŞ’TE AĞIRLADIK


Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası İşletmecilik bölümü öğrencileri, HAK-İŞ Genel merkezini ziyaret ederek Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız ile görüştüler.

Karabük Üniversitesi öğrencileri Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Neşe Yıldız ile birlikte 8 Nisan 2019 tarihinde HAK-İŞ Genel Merkezini ziyaret etti.

Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, Karabük Üniversitesi öğrencilerini HAK-İŞ’te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yıldız, öğrencilere HAK-İŞ'in tarihi, yaptığı çalışmalar, yürüttüğü projeler hakkında öğrencileri bilgilendirerek, HAK-İŞ’in Türkiye'ye ve çalışma hayatına vermiş olduğu katkılar konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

HAK-İŞ’in ulusal ve uluslararası alanda faaliyet gösteren bir konfederasyon olduğunu anlatan Yıldız, HAK-İŞ’in uluslararası sendikalar ITUC ve ETUC Konfederasyonlarına üye olduğunu söyledi.

Toplantıda, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Asker, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Canan Yıldıran birer selamlama konuşması yaptılar.

HAK-İŞ Uzmanı Elif Yıldırım ile HAK-İŞ Uzman Yardımcısı Mert Tezer, HAK-İŞ Konfederasyonu’nun çalışmaları, yürüttüğü projeler ve gerçekleştirdiği etkinlikler hakkında bir sunum gerçekleştirdiler.

08 Nisan 2019 14:42, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu