ARSLAN’DAN, AA GENEL MÜDÜRÜ KAZANCI’YA ZİYARET

10 Aralık 2019 13:44, Haberler


ARSLAN’DAN, AA GENEL MÜDÜRÜ KAZANCI’YA ZİYARET

Genel  Başkanımız Mahmut Arslan, 10 Aralık 2019 tarihinde, Fransa’daki protestolar sırasında Fransız polisinin orantısız güç kullanarak AA muhabiri Mustafa Yalçın’ı gözünden yaralanması vesilesiyle Anadolu Ajansı Genel Müdürü Şenol Kazancı’ya ziyarette bulundu. 

Genel  Başkanımız Mahmut Arslan ziyarette yaptığı konuşmasında, Fransa'da yaralanan AA Muhabiri Mustafa Yalçın'ın çok özel bir muhabir olduğunu belirterek, “Mustafa Yalçın Türk milli takımımızın asker selamını tüm engellere rağmen  bize ulaştıran,  Cannes Film Festivaline akredite olan  çok değerli fotoğrafçımızdır. Mustafa Yalçın arkadaşımıza yapılan saldırının bilerek yapıldığını düşünüyoruz. Fransa’nın kendi yanındaki gazetecileri de susturmak istediğini düşünüyoruz. Fransa’nın bu iki yüzlü çifte standartlı tutumunu dünyaya duyurmak istiyoruz. Muhabirimize yapılan saldırıyı kınıyoruz” dedi. 

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü münasebetiyle, Anadolu Ajansı’na insan haklarını tüm dünyaya duyurma çabasından dolayı teşekkür eden Arslan, “  100. yılına girmek üzere olan AA’nın böyle büyük bir misyonu da var. Son dönemdeki başarılarınız ve gayretiniz için zatı alinizi ve AA’da çalışan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. 

AA Genel Müdürü Şenol Kazancı, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan’nın her zaman Anadolu Ajansına destek olduğunu belirterek,  “HAK-İŞ yalnızca bu sıkıntıda değil  daha önce ajans çalışanlarına, kurumlarına yapılan saldırılarda da hep yanımızda oldu. Bunun için de  HAK-İŞ ve şahsınıza teşekkür ediyorum” dedi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

10 Aralık 2019 13:44, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu