ARSLAN 2020’Yİ SİLOPİ’DE İŞTEN ATILAN İŞÇİLERLE BİRLİKTE KARŞILADI

31 Aralık 2019 23:00, Haberler


ARSLAN 2020’Yİ SİLOPİ’DE İŞTEN ATILAN İŞÇİLERLE BİRLİKTE KARŞILADI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 2020 yılını Silopi Belediyesi’nde haksız yere işten çıkarılan işçilerle birlikte karşıladı.

Arslan, Silopi Belediyesi’nde işten çıkarılan emekçi Mesut Bilen’in evine konuk olarak 2020 yılının sendika değiştirme baskılarının son bulduğu, siyasi nedenlerle işten çıkarmaların sona erdiği bir yıl olması temennisinde bulundu.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 31 Mart yerel seçimlerinde HDP’nin kazandığı Silopi Belediyesi’nde işten çıkarılan Mesut Bilen’e desteklerini ileterek, “Haksız yere işten çıkarılan ve 8 aydır işsiz olan üyelerimizin tekrar işlerine dönmeleri için mücadelemizi sürdürüyoruz. HAK-İŞ olarak en önemli işimiz, üyelerimizin sorunlarını çözmektir. Bunun için Şırnak’tayız, 81 ildeyiz, tüm Türkiye’deyiz. Haksızlığa uğrayan, zulüm ve baskı görerek işlerinden edilen arkadaşlarımıza destek olmak için buradayız. Nerede bir zulüm varsa, nerede bir haksızlık varsa HAK-İŞ olarak karşılarındayız” dedi.

Silopi Belediyesi’nde işten çıkarılan üyemiz Mesut Bilen, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın 2020 yılını kendileriyle karşılamasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İşten çıkarıldığımız ilk günden bu yana desteğini bizden hiçbir zaman esirgemeyen Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a çok teşekkür ediyoruz. Silopi Belediyesi önünde basın açıklaması yaparak ve evimize konuk olarak bize desteklerini gösterdiği için çok mutlu olduk” dedi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

31 Aralık 2019 23:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu