BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ'DEN ARSLAN'A ZİYARET

18 Şubat 2020 17:22, Haberler


BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ'DEN ARSLAN'A ZİYARET

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 18 Şubat 2020 tarihinde BBP Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi makamında ağırladı. Ziyarette Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız da katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve BBP Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Arslan, Büyük Birlik Partisi ve Destici’nin HAK-İŞ ile olan ilişkilere değer verdiğini, pek çok konuda ortak çalışmalarda bir araya geldiğini, başta Referandum olmak üzere Türkiye'nin geleceği açısından prangalarından kurtulması konusunda birlikte çalıştıklarını söyledi. 

Arslan, CHP ve HDP'li belediyelerde, HAK-İŞ ve bağlı sendikalarımıza yönelik sendikal baskılar ve işten çıkartmalar konusunda Destici’nin her platformda bu konuyu gündeme getirdiğini ve HAK-İŞ’e destek olduğunu anımsatarak, desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

BBP Genel Başkanı Destici de konuşmasında, “Bizim HAK-İŞ'le gönül bağımız ve güçlü ilişkilerimiz var, işçi kardeşlerimizin mücadelelerinde her zaman destek verdik” dedi. Destici, ‘31 Mart Yerel seçimlerden sonra CHP'li  ve HDP'li belediyeler adeta kıyım diyebileceğimiz işçi çıkarma noktasına girdiler bunu kasıtlı olarak yaptılar biz hiçbir işçinin işten çıkarılmasını doğru bulmuyoruz, HAK-İŞ burada büyük bir mücadele örneği sergiledi. Bolu örneğinde olduğu gibi sonuçlar alındı” dedi. HAK-İŞ’in mücadelesini yakından takip ettiklerini ifade eden Destici, HAK-İŞ'te olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret karşılıklı hediyeleşmeyle son buldu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

18 Şubat 2020 17:22, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu