HAK-İŞ’TEN ENGELLİLER HATIRA ORMANI

17 Mayıs 2012 14:00, Haberler


HAK-İŞ’TEN ENGELLİLER HATIRA ORMANI

 

HAK-İŞ, Engelliler Haftası dolayısıyla Altındağ İlçesi Karapürçek Meşelidağ Mevkiinde “HAK-İŞ Engelliler Hatıra Ormanı” oluşturdu.

 

“HAK-İŞ Engelliler Hatıra Ormanı” fidan dikim etkinliği, Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve TBMM İdare Amiri, Ak Parti Çorum Milletvekili ve HAK-İŞ Onursal Genel Başkanı Salim Uslu ile HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımızın Genel Başkan, Genel Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla 17 Mayıs 2012 tarihinde gerçekleştirildi.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, fidan dikim töreninde yaptığı konuşmada, ilk etapta bin 500 fidanın engelliler komitesi tarafından dikiminin yapılacağını belirtirken, bunun devamının da geleceğinin müjdesini verdi. Engelliler Haftası nedeniyle böyle bir organizasyonu düzenlediklerini belirten Arslan, "Engelliler haftası münasebetiyle konfederasyonumuzun Engelliler Komitesinin bu çalışmalarını kutluyorum" dedi. İskenderun'da 3 güvenlik görevlisinin şehit olduğunu anımsatarak, şehitlerimize Allahtan Rahmet dileyen Arslan, fidanların üç tanesinin şehitlerimiz adına dikileceğini ifade etti. Arslan, "Umarım yeni şehitler, yeni kayıplar olmaz. Şehitlerimiz adına burada ağaç dikmiş olacağız onları da rahmetle anıyoruz" dedi.

 

TBMM İdare Amiri, AK Parti Çorum Milletvekili ve HAK-İŞ Onursal Genel Başkanı Salim Uslu ise "Çevre duyarlılığının güzel bir nişanesi olarak bu etkinliğin gerçekleştirilmesi son derece önemli" dedi. Uslu, Şair Nazım Hikmet Ran'ın "Bir ağaç gibi tek ve hür. Bir orman gibi kardeşçesine" dizelerini hatırlatarak bu dizelerin HAK-İŞ'in felsefesine de uyduğunu söyledi.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Salim Uslu ile tüm katılımcılar, “HAK-İŞ Engelliler Hatıra Ormanı”nı oluşturacak ilk fidanları toprakla buluşturdular.

    

 

 

 

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

17 Mayıs 2012 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu