ARSLAN, BURSA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

17 Eylül 2021 18:47, Haberler


ARSLAN, BURSA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 17 Eylül 2021 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikamız arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi öncesi Bursa’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Arslan, ilk olarak, Hizmet-İş Sendikamızın Bursa Şubesinin uzun yıllar Şube Başkanlığını yapan eski şube başkanı Mustafa Turan’ı evinde ziyaret etti. Genel Başkanımız Arslan, ziyaretinde, bir süredir rahatsızlığı bulunan eski Bursa Şube Başkanı Turan’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Turan da Arslan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Genel Başkanımız Arslan Bursa’daki ziyaretlerini, Hizmet-İş Sendikamızın Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde örgütlenme çalışmalarına ilk başladığı dönemlerden başlayarak Şube Yöneticiliği, Genel Merkez Yöneticiliği ve Genel Başkan Danışmanlığı yapan Recep Özcan’ı Mudanya’daki evinde ziyaret ederek sürdürdü. Özcan ziyaretlerinden dolayı Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a memnuniyetini dile getirdi.

Genel Başkanımız Bursa ziyaret programları kapsamında son olarak, Hizmet-İş Sendikamız ve HAK-İŞ’e bağlı sendikalarda uzun yıllar hukuk müşavirliği görevinde bulunan Av. İsmet Su’yu da ziyaret etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

17 Eylül 2021 18:47, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu